Какво ще се случи в днешния 20-ти октомври? Времето захладнява

...
Какво ще се случи в днешния 20-ти октомври? Времето захладнява
Коментари Харесай

Днес е най-романтичният ден от октомври: какво да очаква всяка зодия

Какво ще се случи в днешния 20-ти октомври? Времето захладнява лека-полка, а Везните, ръководени от сантименталната Венера, ни карат да желаеме да се сгушим вкъщи с обичания човек и да останем в това състояние чак до пролетта. 20-ти октомври ще ни сервира доста сантиментални моменти, флиртове, нови евентуални любовни тръпки и като цяло идеални моменти за всяка една връзка.

На 20-ти октомври Меркурий ще влезе в съвпад с съществения въздушен знак Везни, образувайки така наречен " казими ". В астрологията  казими се реализира, когато една планета се намира в съвпад със Слънцето повече от 17 минути – тогава се счита, че тя попада „ в сърцето му “ .

Това казими ще бъде обвързвано, както със Слънцето, по този начин и с Везни, което значи, че връзката ще бъде лесна, взаимоотношенията ще бъдат в подем и всички ще просперираме в този ден.

Това несъмнено ще бъде най-романтичният ден през откомври за всички зодии, а  през днешния ден ще ви разкрием и какво по-конкретно може да чака от деня всеки знак от зодиака:
 Какво да чака всяка зодия от най-романтичния ден от октомври  Какво да чака всяка зодия от най-романтичния ден от октомври  Какво да чака всяка зодия от най-романтичния ден от октомври  Какво да чака всяка зодия от най-романтичния ден от октомври
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР