Какво се случва в личния живот на Кали и дали

...
Какво се случва в личния живот на Кали и дали
Коментари Харесай

Защо се крие младото гадже на Кали?

Какво се случва в персоналния живот на Кали и дали тя не претърпява следващото си отчаяние се питат към този момент все по-често почитателите на певицата. Емблематичната фолкаджийка сякаш имаше връзка с по-млад от нея пловдивски предприемач, притежател на верига аптеки, обаче по този начин и не го демонстрира обществено.

Кали дори твърди, че желае да роди и правоприемник на младока, нищо, че към този момент от дълго време е многодетна майка. По тази причина последния й пост в обществените мрежи накара почитателите й да се изплашен съществено. Той гласи: " Желая ти да намериш това, което в мен по този начин и не видя ". Само че в тази ситуация изпълнителката не е нито разочарована, нито разграничена с приятеля си, а промотира новата си ария.

Мнозина побързаха да припомнят, че Кали до момента не е показвала обичания си на някое светско събитие. Наскоро тя е била на разположение с него на рожден ден на своя колежка, където споделила: " Той не желае да бъде под прожекторите и аз добре разбирам това. Съобразявам се с желанието му, тъй като за мен е значимо да сме дружно и да ни е хубаво, когато сме дружно. А дали хората щели да видят, или не, доста значимо! Дори е по-добре да не виждат нищо, неволи съм си задоволително през годините ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР