Какво се случва с Емилия, питат се феновете на фолкдивата

...
Какво се случва с Емилия, питат се феновете на фолкдивата
Коментари Харесай

Стрес в поп фолка: Емилия потъна вдън земя, какво се случва

Какво се случва с Емилия, питат се почитателите на фолкдивата през последните часове. След като през вчерашния ден певицата показа фотоси на новата си прическа, през днешния ден няма и помен от стотиците ѝ фотоси в профила ѝ в Инстаграм.

Каква е повода за мигновеното изгубване на звездата от обществените мрежи не е известно, само че всички фрагменти, споделени от нея, към този момент са заличени. Профилът на Емилия към момента е деен, макар че са изтрити всички фотоси, които е споделяла, както и тези, на които е маркирана от други консуматори.

Дали е решила да се отдръпна от интернет пространството, или може би профилът ѝ е жертва на хакерска офанзива - можем единствено да допускаме.

Факт е обаче, че Facebook профилът й е деен и в него са маркирани както идните й участия, по този начин и персоналните моменти от живота й.

Емилия безусловно до през вчерашния ден използваше Инстаграм, с цел да показа ежедневно с феновете си какво се случва с нея, когато не е на сцената. Инстаграм бе и мястото, на което певицата демонстрираше постоянно обичта си към околните и най-много към обичания ѝ Жорж Башур, написа " Уомън.бг ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР