Какво се случва бившия водещ на Захарно петле Бате Николай?

...
Какво се случва бившия водещ на Захарно петле Бате Николай?
Коментари Харесай

Бате Николай изчезна!

Какво се случва някогашния водещ на „ Захарно петле ” Бате Николай? Актьорът изчезна и от месеци никой не е чувал нищо за него, разбра HotArena .

От дни обичания от всички водещ не дава отговор на мобилния си телефон. А негови познати разкриват, че не са го чували или срещали от средата на предишния месец.

В доста къс интервал от време артистът загуби доста близки свои хора – щерка му Надежда се самоуби през ноември, а през януари той загуби и актрисата Мариана Аламанчева, с която се познаваха повече от половин век и водеха дружно предаването „ Захарно петле ”.

Бате Николай претърпя тежко загубите им и не е изключено да е изпаднал в тежка меланхолия. През миналата година артистът стана очевидец на още една огромна покруса – Зорница, дъщерята на Аламанчева също се самоуби.

„ Познавах Мариана от 55 години. След гибелта й останах като сирак. За мен тя беше като сестра ”, споделя Бате Николай.

Самият той признава, че 2017 е била като прокобна за него – освен губи дъщерята на най-близката си другарка, само че и личното си дете. Актьорът има и проблеми със здравето, а един от синовете му се реалокира да живее при него в софийското село, където има къща, с цел да не остава самичък.

„ Само за няколко месеца претърпях два пъти кома. Веднъж поради куче, след това поради обирджия. И автомобил ме блъсна, само че моето не е нищо.

Не поисквам на никого да му се най-лошото – детето да си отиде от него. Няма по-голяма болежка от тази ”, безапелационен е артистът.

Той нееднократно е споделял, че най-голямата му цел е да построи голям комплекс за лекуване на деца, където да се залага на смехотерапията и заниманията, с цел да могат малчуганите по-лесно да одобряват лекуването си.

В момента обаче приятелите му се тревожат за него самия. И приканват всеки, който има информация за него да я разгласи обществено, тъй като са мощно обезпокоени за това какво се случва с артиста.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР