Какво се случи до този час? Отменят извънредната епидемична обстановка от

...
Какво се случи до този час?
Отменят извънредната епидемична обстановка от
Коментари Харесай

Повечето Podcast слушатели не знаят какво обезщетение за безработица биха получили

Какво се случи до този час?

Отменят изключителната епидемиологична конюнктура от 1 април. Запазват правото на здравните управляващи да вкарват избрани ограничавания.

Застреляха мъж покрай столичен мол измежду бял ден.

Спорът сред Биляна Дудова и българския народен селекционер по битка Петър Касабов продължава с цялостна мощ.

" Системата не Ви е отговорна, че вземате пари в плик или не си следите осигуровките " - това е един от мненията по отношение на днешния ни въпрос: «Знаете ли какво обезщетение да очаквате, в случай че останете без работа? ". Какво още споделихте с нас досега, ще разберете в края на Podcast новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Знаете ли какво обезщетение да очаквате, в случай че останете без работа? " - това ви питаме през днешния ден, откакто от данни на Национален осигурителен институт стана ясно, че по-малко от половината регистрирани като безработни в бюрата по труда през предходната година са взимали компенсации. Причините човек да не получава обезщетение са две - да не дава отговор на изискванията за достъп или да е трайно незает и да му е изминал интервалът, в който има право на обезщетение.

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР