Какво се случи до този час? Официални тържества на Шипка

...
Какво се случи до този час? Официални тържества на Шипка
Коментари Харесай

Да има алея с бюстове на заслужилите артисти край Народния театър

Какво се случи до този час?

Официални тържества на Шипка може и да няма, само че стотици жители се качиха на върха, с цел да отдадат респект пред паметта на опълченците.

Гугъл ни поздрави с българския трибагреник, само че сбърка празника.

Ще завърши ли скоро ремонтът на тунел Витиня, ще знаем сигурно след две седмици.

Около Народния спектакъл да се оформи алея на емблематичните за България актьори и да се сложат бюстове или скулптури на всички заслужили - това е едно от предложенията под анкетата ни, в която ви питаме " Да има ли монумент на Стефан Данаилов? ". Според други поради политическата му принадлежност монумент на артиста не трябва да се подвига.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

До тук 53% от вас дават отговор с " Да " на въпроса ни: " Да има ли монумент на Стефан Данаилов? ". Част от коментиралите намират за неуместна сходна концепция, най-много поради политическата кариера на Ламбо. Читател, подписал се като " Някой ", написа: Той бе харизматична персона, само че действително на артисти, не знам за какво да се издига монумент. Според Тони " Паметници се вършат за националните герои, дали живота си за отечеството ". Stamoff пък предлага към Народния спектакъл да се оформи алея на емблематичните за България актьори и да се сложат бюстове или скулптури на всички заслужили ". Друг напомня, че с изключение на Тодор Колев, Апостол Карамитев и Георги Калоянчев също имат монументи, които обаче се намират в Бургас.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Анкетата продължава. Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail, като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения. Най-интересните читателски отзиви от деня и коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР