Какво се случи до този час? Докато е в оставка като

...
Какво се случи до този час?
Докато е в оставка като
Коментари Харесай

Над 80% не искат Брюксел да решава за задължителното ваксиниране, показва Podcast анкета

Какво се случи до този час?

Докато е в оставка като водач на партията си, Корнелия Нинова си контракти да е ръководител на идващото Народно заседание. А с това неодобрява и опцията отдръпването ѝ да бъде признато.

Аутопсия и инспекции след гибелта на дете с менингит в София.

Папа Франциск на историческо посещаване в Кипър - този път не лети с " Алиталия ", липсва и обичайният му папамобилл. Междувременно в кипърски градове антиваксъри горят и взривяват учебни заведения.

" Брюксел нищо не може да реши. Всяка страна си има здравно министерство и сама взема решение защо и по какъв начин да имунизира " - това е един от знаковите мнения, които пишете по тематиката ни през днешния ден: " Искате ли Брюксел да реши дали имунизирането да е наложително? ". Кои други ваши отзиви ни впечатлиха, ще чуете в края на подкаст новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Искате ли Брюксел да реши дали имунизирането да е наложително? "

До този миг забележителен превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР