Какво се случи до този час? Четвърти ден след трагедията в

...
Какво се случи до този час?
Четвърти ден след трагедията в
Коментари Харесай

Ако закрием Мариците, как ще правим електроенергия, питат Podcast слушателите

Какво се случи до този час?

Четвърти ден след нещастието в Сирия и Турция избавителните интервенции не престават. Намерено е тялото на търсения българин в Искендерун, оповестиха от Министерството на външните работи за Българска национална телевизия. Уви, към момента няма информация за българката Айлин и бебето й. Тенис клуб в Газиантеп е приютил близо 500 души. За тези, които имат деца, е самостоятелен ъгъл с одеяла и дюшеци. Тръгнали са доста камиони с филантропична помощ. На доста места е прекратено електричеството, а множеството хотели не работят. Към този миг в Турция е доказана гибелта на над 12 хиляди души, а ранените са над 53 хиляди. За Сирия към момента няма публични данни за потърпевшите.

Гръцкият парламент приготви почвата за възбрана на присъединяване в изборите на партии, чиито водачи са били осъждани за закононарушения, на фона на идните парламентарни избори напролет, съобщи Ройтерс. Депутатите гласоподаваха през вчерашния ден в поддръжка на корекция, ориентирана към попречване на присъединяване в изборите на политически партии като крайнодясната " Златна зора ", в миналото третата по величина политическа мощ в Гърция, откакто бе оповестена за незаконна група, обвързвана с закононарушения на ненавист, в правосъден развой преди три години. Поправката е импортирана от консервативното държавно управление и е утвърдена от парламентарното болшинство.

Хегемонът във френския футбол Пари Сен Жермен отпадна в шампионата за Купата на страната във втора поредна година в осминафиналите. Макар и със суперзвезди като Лионел Меси, Неймар и Серхио Рамос на терена, отборът на Кристоф Галтие отстъпи с 1:2 при гостуването си на Олимпик Марсилия в дербито. Преди година столичани отпаднаха след дузпи против Ница, само че в този момент не можаха да се доберат и до наказателни удари. За Марсилия това ще е първи четвъртфинал в конкуренцията от 2011 година.

Кои са другите ваши мнения, които ни впечатлиха, чуйте в този подкаст:

Последвайте ни в:  -  -   

Какво ни впечатли доскоро?

Изследователи от Университета за просвета и изкуства в Япония разгадаха загадката на  " нимфа ", съхранявана в будистки храм. Кога е открита, по какъв начин наподобява и още детайлности към нея, чуйте в обедните Podcast вести. 

А какво ще кажете за това?

" Предоговаряне на Плана и опазване на " Мариците ". Ще успеем ли? " ви питаме през днешния ден. До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР