Какво се случи до този час? Бойко Борисов няма да

...
Какво се случи до този час? Бойко Борисов няма да
Коментари Харесай

Повечето не обръщат внимание на цветните кодове в прогнозата за времето

Какво се случи до този час?

Бойко Борисов няма да е министър председател в кабинета, който ще предложат от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. Няма да е и Томислав Дончев.

Юридически неиздържано е слагането на две дози от разнообразни ваксини, споделя проф. Тодор Кантарджиев. До две седмици ще знаем какви са вариантите за съчетание на препратите на разнообразни компании.

А ще се случи ли да плануваме още веднъж групови туристически пътувания - това питат от сектора. Отговорът чакаме през май.

" Дават код жълто за мощен вятър, надали не злополучие, а аз си карам колело в същото време " - това е единствено един от от знаковите мнения, които вие пишете по тематиката ни през днешния ден. Тя е обвързвана с въпроса: " Обръщате ли внимание на цветните кодове в прогнозата за времето? ". Превез в гласуването към този момент има отговорът " Не ".

Кои са другите ваши мнения, които ни впечатлиха, ще чуете в края на подкаста:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

Обръщате ли внимание на цветните кодове в прогнозата за времето?

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР