Какво разкрива последната цифра от годината ви на раждане? Според

...
Какво разкрива последната цифра от годината ви на раждане? Според
Коментари Харесай

Последната цифра от годината на раждане разкрива много

Какво разкрива последната цифра от годината ви на раждане?

Според китайския календар последната цифра от годината ви на раждане е значима, защото разкрива каква е вашата персона.

Елемент метал – 0-1
Ако годината ви на раждане приключва на 0 или 1, ви е належащо персонално пространство и еластичност. Предпочитате да бъдете самостоятелни, пренебрегвайки препоръките на другите. Вие сте насочени към кариерата и евентуално ще постигнете задачите си, защото сте амбициозни.

Докато обожавате лукса и публичното самопризнание, конфиденциалността ви е преди всичко в листата ви с цели. Можете също по този начин да се неуспехите във връзката, в случай че сътрудникът ви не ви оказва помощ и не ви поддържа задоволително.

Елемент вода – 2-3
Водата е олицетворение на адаптивността. По същия метод и вие сте изобретателни, прочувствени и съпричастни. Вие имате способността да формулирате възгледите и мненията на хората с ваши думи. Вместо да бъдете прекомерно преобладаващ сътрудник, вие ще бъдете контролиращ сътрудник.

Можете да извършите хората положителни. Това ви оказва помощ да станете прелъстителен човек. Понякога изглеждате нерешителни. Уверете се, че хората не одобряват добротата ви за даденост.

Елемент дърво – 4-5
Кората е една от най-важните елементи на дървото, освен тъй като му придава издръжливост, само че също по този начин му оказва помощ да се бори против неподходящите метеорологични условия и му придава естетически тип. Хората с години на раждане, завършващи на 4 и 5 години, ценят просперитета, опита и развиването на знанието. Би било подходящо, в случай че определим вашата персона като положителна, динамична и непрекъснато разрастваща се.

Страхотни сте на работното място, тъй като вземате верни решения. Вие сте положителни мениджъри, както и положителни уредници. Стремите се да поддържате положителни връзки с приятелите и сътрудниците си и се грижите за тях по най-хубавия вероятен метод. Винаги се стремите към по-високи цели. Най-хубавото при вас е, че сте уверени и доста загрижени за околните си. Давате 100% от себе си във всяко отношение. Единственият ви минус е, че в никакъв случай не си позволявате да поемете самодейност, което дава късмет на другите хора.

Елемент огън – 6-7
Огънят символизира деяние и пристрастеност. Вие сте конкурентоспособни, жестоки, импулсивни, нападателни и здрави. Обичате да показвате любовта и обичта към този, който харесвате. Склонни сте да се наслаждавате на всяка част от връзката и имате безкрайна пристрастеност. Говорейки за професионалния живот, вие сте добър водач и желаете да имате триумф във всичко.

Вие сте склонни да притегляте вниманието на другите с дейностите си. Единственият минус обаче е, че бързо губите самообладание и желаете нещата да се получат допустимо най-бързо. Бързо се напрягате.

Елемент земя – 8-9
Земята е това, което дава живот на хиляди организми, обезпечава им нужната непоклатимост, възприятие за сигурност и неотстъпчивост, които вършат живота вероятен. Подобно на земята, вие сте толерантен човек с внимателен темперамент. Тъй като вземате решения с внимателен метод, имате ясна настройка, което ви прави добър консултант на доста хора. Мъдростта, която придобивате, оказва помощ на другите хора да разкрият своето вътрешно създание и да израснат като персони. Точно като земята, вие имате жертвена природа и сте доста виновни и лоялни.

Вижте още: Картофи с яйце и зелен лук

Поради решителността вие вземате верни решения, които ви оказват помощ да съумеете в професионалния си живот. Успявате в бизнеса, тъй като не позволявате на страстите ви да ви управляват по никакъв метод. Имате рационален метод към живота. Мразите да ви лъжат. Искате сътрудникът ви да ви е правилен. Вашият обичан човек става част от живота ви и му се доверявате изцяло. Искате обаче да имате цялостен надзор над живота си. Обръщате прекалено много внимание на логиката и пренебрегвате интуицията си. Страхувате се от смяната.

Вече знаете какво разкрива последната цифра от вашата година на раждане.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР