Какво работи Катрин Вачева? Откъде една очевидно грозновата дама, напук

...
Какво работи Катрин Вачева? Откъде една очевидно грозновата дама, напук
Коментари Харесай

Катрин Вачева заснела трупа на Жоро Илиев?

Какво работи Катрин Вачева? Откъде една явно грозновата дама, на инат на милионите корекции по себе си, има пари да си разреши непрекъснати воаяжи в чужбина, скъпи облекла, аксесоари и коли, при все това няма и един работен ден зад тила си? Тези въпроси не стопират да вълнуват феновете на „ Големият брат ", на които кобилестата брюнетка беше натресена като ВИП и продуцентите я сложиха в обстановка да диша един въздух с хора, трудили се десетилетия наред, с цел да си извоюват купата „ звезда ". През 2010 година Катрин закупи национална популярност, откакто претърпява нечовечен побой от някогашния футболист на ЦСКА Орлин Орлинов. Тогава всички медии гръмнаха със абсурда, като делото, което е завела Катрин по случая, към момента тече, написа HotArena.net.



Инак 32-годишната Катрин не стопира да се показва като първокласен и скъпоплатен модел, само че в биографията си русокоската няма нито едно дефиле по подиумите на огромните фешън столици като Милано, Лондон, Париж и Ню Йорк. За сметка на това Вачева обикаля дестинации, известни най-много с разгула и пазара на плът, като Дубай, Токио и Рио де Жанейро. На въпросните места обаче брюнетката не върви по ревюта, а обслужва заможни чичковци, които й поемат всевъзможни типове разноски, с цел да бъдат в компанията й.

Опитите на Катрин да пробие на стилния подиум стартират още през далечната 2003 година, малко откакто тя приключва междинното си обучение в столичната британска гимназия. Тогава тя взе участие в кастинг за модели и първоначално стартира единствено с дефилиране. Впоследствие обаче Катрин се ориентира и към други сфери като реклами, малките екрани, фотосесии, както и видеоклипове. Заради външния си тип тя е отрязана даже от присъединяване в влиятелни състезания за хубост, поради което дългокраката столичанка стартира да се изявява по маргинални такива, проведени от Киро Скалата и Митьо Пищова. Набързо съумява да се накичи с нищоструващи трофеи като Мис най-красиво тяло 2005, Мис фитнес модел на България 2006, Най-сексапилен модел на България 2008 и Мис Силикон 2009.

Лентите обаче не могат да нахранят гладния корем на Вачева и тя взема ориста си в свои ръце. Моделката бързо се преориентира към фотосите за възрастни и съумява да направи няколко фотосесии за мъжки списания, откъдето й потегля и славата на платено момиче. Впоследствие Вачева самосиндикално хваща самолета за Дубай и в меката на разгула и богатите араби нашенката сполучливо стартира да си намира спонсори.

Катрин е известна и с връзките си в подземния свят. Именно тя е дамата, която съумява да намери и продаде на медиите шокиращата фотография от моргата на натрупа на мъртвия необут на ВИС-2 Георги Илиев. Кадърът е юридически през 2005 година в моргата в Бургас часове откакто трупът на мафиота е докаран и почистен. Говори се, че фотосът е сниман с мобилен телефон от човек от тогавашната защита на боса.

4 години по-късно Катрин Вачева съумява да се снабди със фотографията и да я продаде на редакциите на двата най-големи таблоида - „ Уикенд " и „ Галерия ". Първият брои 5000 лв., а вторият - 7000 лв. на миската за разтърсващия кадър. И двата вестника пускат фотоса на първите страници. Вдовицата на Жоро Илиев Мая е гневна, стартира търсене по какъв начин фотографията се е озовала в медиите.

Оказва се, че в дъното на интригата е точно Катрин Вачева. По това време тя спи с телохранител на силов необут, който има в телефона си фотоса. Една вечер хитрата манекенка го издебва и до момента в който той спи, препраща с MMS фотографията на своя телефон. Още на идващия ден тя дружно с приятелката си Кателина Гатева отива в редакциите и на двата вестника и предлага горещата сензация. Така „ Уикенд " и „ Галерия " броят луди пари на хитрушите. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР