Какво представлява военната диета? Възникването на военната диета все още

...
Какво представлява военната диета? Възникването на военната диета все още
Коментари Харесай

Тридневна военна диета за бързо отслабване

Какво съставлява военната диета? Възникването на военната диета към момента е въпрос за мнозина. Някои теории настояват, че диетата за бързо намаляване е готова от американски военни, с цел да отслабнат тъкмо преди медицинските проби. Друга доктрина допуска, че тази диета е създадена от американски военни лекари, с цел да поддържа своята войска във форма. Въпреки че началото не е значимият въпрос тук, остава фактът, че тази диета потегли от армията и несъмнено оказа помощ на хората да отслабнат бързо.

Диетата включва тридневен нискокалоричен проект и четиридневен естествен хранителен проект. Идеята е да повтаряте този цикъл, до момента в който не постигнете идеалното си тегло. Диетичният проект дава обещание загуба на тегло до една седмица и е известен с имена като армейска диета и диета със сладолед.

Как оказва помощ при намаляване военната диета?

Планът за военна диета нормално играе ролята на листата с нискокалорични храни и сладолед! През първите три дни би трябвало да приемате не повече от 1100 до 1200 калории.

Това е по-малко от дневната консумация на междинния човек. Следващите четири дни са предопределени да следват естествения банкет на калории от 1800 калории, само че мнозина не престават да се придържат към здравословни храни през това време.

Няма твърдо предписание, което да гласи, че не можете да ядете въглехидрати, фибри, мазнини, протеини или витамини. Позволено ви е по време на военната диета да ядете всичко, единствено че в доста следени пропорции. Идеята да се яде всичко, само че в дребни количества, значи малко загуба на тегло. Принципът за приемане и изхвърляне на калории се съчетава добре в този диетичен проект и затова кара човек да отслабва по-бързо.

Примерен диетичен проект за три дни

 Ослабване с армейска диета

Закуска: 1 филия изгорял самун с 1 супена лъжица фъстъчено масло или 2 варени яйца или 1 купа кисело мляко и плод с кафе или чай

Обяд: 1 филия изгорял самун с 1 купа ориз с риба и чай

Вечеря: Пиле на грил или риба на скара, зеленчуци, 1 ябълка или банан с 1 дребна чаша ванилов сладолед

През идващите четири дни човек може да се върне към естествения си хранителен проект. Въпреки това се въздържайте от консумация на пържени или модифицирани храни.

Ето и още ефикасни диети за намаляване!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР