Какво прави човека красив? Има ли красотата еталони и задължителни

...
Какво прави човека красив? Има ли красотата еталони и задължителни
Коментари Харесай

3 нестандартни красавици, в които светът се влюби

Какво прави индивида хубав? Има ли хубостта примери и наложителни детайли?

Решихме да ви срещнем с три нетипични от позиция на комерсиализацията хубавици, които са взели участие в разнообразни състезания за хубост. Удивителни девойки, които счупиха стандарти за хубост и демонстрираха, че тя не постоянно зависи от физиката. Интересно е, че измежду тях има и българка.

Абигейл Майнъри се ражда в България и е диагностицирана със заболяване, което пречи на естественото й когнитивно развиване (Developmental Cognitive Disability – DCD). „ На процедура това значи, че мозъкът ми работи по друг метод от мозъците на останалите хора “, изяснява болестта си самата тя. Съдбата й дава късмет, защото семейство от щата Айдахо, Съединени американски щати, припознава точно нея като най-подходящото дете за осиновяване. Така се озовава в Америка, където макар всички трагични условия съумява да се интегрира с високо вдигната глава и религия в себе си, стимулирана от любовта и поддръжката на фамилията си. С навършването на 17-годишна възраст се записва и в профилирания конкурс за хубост Miss Amazing Idaho, на който красиви тийнейджърки с разнообразни физически увреждания се борят за короната...

Цялата й вдъхновяваща история, както и тези на още две смели дами, дръзнали да заявят себе си, можете да прочетете в - ето тук:
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР