Какво по-хубаво от това да помогнеш на своя тим да

...
Какво по-хубаво от това да помогнеш на своя тим да
Коментари Харесай

Клоп честити на футболист промоцията във Чемпиъншип

Какво по-хубаво от това да окажеш помощ на своя отбор да се изкачи на крачка от елита на едно от най-силните европейски футболни шампионати - британското? Ами да получиш поздравления от обичания ти управител!

Адебайо Акинфенва от " Уикъмб " - отбора, който през сезон 2020/2021 ще играе във второто равнище на британския футбол Чемпиъншип, беше прелестно сюрпризиран, откакто на екрана на телефона му се появи не какъв да е, а мениджърът на " Ливърпул " Юрген Клоп!

Снимка: Getty Images

Германецът, с чиято помощ мърсисайдци прекъснаха 30-годишната шампионска суша, изпрати на футболиста привет, откакто стана ясно, че " Уикъмб " е новия член на по-горната дивизия. Тимът завоюва финалния плейоф против " Оксфорд " с 2:1.

Футболистът в никакъв случай не е крил своите пристрастия към новия първенец на Англия, за това е разбираемо неговото неспокойствие от позвъняването на Клоп. Мениджърът на " Ливърпул " съобщи, че е гледал решаващия мач, а играчите са му съобщили, че Акинфенва му е почитател и желае да се свърже с него.

Are u crazyyyyyyy the man, the myth, the legend sent me a Watsapp. Today can’t get any better. Thank you Klopp #YNWA #Beast20 #BeastMode we did it #champHereWeCome pic.twitter.com/9RgiKZkYt2
— daRealAAkinfenwa (@daRealAkinfenwa) July 13, 2020

" Честито. Сигурен съм, че през целия си живот си желал да играеш в Чемпиъншип. Сега най-сетне се класирахте. Много добре. Страхотна, огромна победа. Дори в тези странни времена се надявам да празнувате по подобаващ метод ", споделя Клоп в късото видео.

38-годишният футболист, който означи 10 гола през сезона, може да има внушителна физика, само че този дребен жест го накара да се радва като малко дете.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР