Какво още искате, “зелени” господа? Този въпрос постави кметът на

...
Какво още искате, “зелени” господа? Този въпрос постави кметът на
Коментари Харесай

Кметът на Банско: Манипулациите на зелените продължават да спират развитието на българските курорти

Какво още желаете, “зелени” господа?
Този въпрос сложи кметът на Община Банско Георги Икономов в свое изказване, по отношение на оповестената информация за импортиран от екоорганизации в Министерски съвет (МС) отчет за разработване на нова визия за запазване на естественото благосъстояние.
" Вчера стана ясно, че екоактивисти са внесли в Министерски съвет отчет, с който приканват да се създаде визия за запазване на естественото благосъстояние. Нима не знаят, че имаме настояща Националната тактика за стабилно развиване на туризма с небосвод до 2030 година, призната от Министерски съвет през 2014 година? Нима не знаят, че има направени проекти за развиване на нашия район на общинско, регионално и районно равнище в осъществяване на Закона за районното развиване? Ако не знаят, да прочетат!
Или просто хвърлят в пространството следващата операция , с която да продължат да държат в режим на „ изчакване” развиването на планинските райони в България? И в тези тактики е казано всичко!
Стратегии имаме премного! Имаме и правосъдни каузи, митинги, безкрайно говорено без чуваемост, имаме изгубени години….СТИГА! Това в действителност е повратен миг, в който ще стане ясно дали България желае да има планински туризъм или не . Не е нужно да откриваме топлата вода. Имаме образеца на редица близки и по-далечни планински страни. Нека стартираме процеса на здрава основа с съответни закони!
За да не остава място за разногласия! За да не остава място за „ зелен” популизъм! “, написа кметът на Банско.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР