Какво определя това, което сме – нашата същност и характер?

...
Какво определя това, което сме – нашата същност и характер?
Коментари Харесай

Откриваме отговорите на едни от най-важните въпроси на живота в „За душата“ (ВИДЕО)

Какво дефинира това, което сме – нашата същина и темперамент? Откъде идват фантазиите ни, нашите ползи и пристрастености? Как наподобява нашата душа?

От 19 юни 2020 година най-новият автентичен анимационен филм на Дисни и Пиксар „ За душата “ ни кани на необикновено странствуване от улиците на Ню Йорк до безкрайните лимити на галактическите и метафизични селения, с цел да открием отговорите на едни от най-важните въпроси на живота.

Джо Гарднър е преподавател по музика в приблизително учебно заведение, който има дългогодишна фантазия да свири джаз музика на сцена. Един ден той най-сетне получава този късмет, откакто впечатлява група джаз музиканти по време на отворени порти в известен клуб.

Вследствие на случай обаче, душата на Джо е разграничена от тялото му и пренесена до „ Семинар за душата “ – център, в който душите първо развиват своите ползи и пристрастености и след това се насочат към някое новородено дете.

За да се върне на Земята, преди да е станало прекомерно късно, Джо би трябвало да работи дружно с другите души, които се образоват. Сред тях е и 22 – душа, която след години, прекарани в клопката на „ Семинар за душата “, е развила много мрачни възгледи за живота.

Режисьори на „ За душата “ са двукратният притежател на Оскар Пийт Доктър и Кемп Пауърс, а продуцент е номинираната за Оскар Дейна Мъри.

Идеята за кино лентата се образува в продължение на цели 23 години. „ Всичко стартира с моя наследник – той е на 23 години, само че сега, в който се роди, към този момент имаше образуван темперамент. Откъде идва това? Мислех, че личността ни се развива посредством взаимоотношение със света, който ни заобикаля. Въпреки това, беше изцяло ясно, че всички ние сме родени с неповторимо, характерно чувство за това кои сме ", споделя Пийт Доктър.

„ За душата “ ни среща с Джо Гарднър, преподавател по музика, чиято същинска пристрастеност е свиренето на джаз, само че той не се е посветил на нея, а на рутина, наложена от обществото.

„ Мисля, че Джо минава през рецесията, която имат всички актьори “, споделя Кемп Пауърс. „ Все по-често усеща, че отколешната му фантазия да бъде джаз музикант няма да се реализира, и се пита „ Защо съм тук? Какво желая да върша? “. Джо е въплъщение на тези въпроси ".

Действието на „ За душата “ се развива в Ню Йорк – огромният град е идеалното място за разрастване на история, преплетена с джаз. Световноизвестният музикант Джон Батист написа джаз музиката за кино лентата, а носителите на Оскар Трент Резнър и Атикъс Рос от Nine Inch Nails основават останалата истинска музика, която ще се носи в действителния и душевния свят.

Първият филмов откъс на анимацията предлага единствено къс взор към това, което чака феновете.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Pixar (@pixar) на Ное 7, 2019 в 7:00 PST

„ Израснах с анимационните филми „ Фъстъчета “ и музиката на Винс Гуаралди “, споделя Пийт Доктър. „ Имам възприятието, че те текат във вените ми и ние вършим нашата версия на това. Джон Батист е приказен музикант – той е историк, само че съумява да тласне музиката напред, впрягайки в работа всички разнообразни въздействия. Искрено се надявам, че джаз музиката в " За душата " ще въодушеви цяло едно ново потомство “.

„ Контрастът, който Трент Резнър и Атикъс Рос носят, е в действителност трогателен. Това е непредвиден избор за Пиксар – не сме правили нищо сходно до момента ", прибавя Дейна Мъри.

В „ За душата “ тъкмо когато Джо има вяра, че фантазията му може да се сбъдне, една-единствена непредвидена стъпка го изпраща във фантастично място, където е заставен да премисли какво в действителност значи да имаш душа и да я слушаш. Точно там той се среща и в последна сметка се сприятелява с 22, която не счита, че животът на Земята е чак толкоз прелестен.

„ Забавните моменти идват естествено “, споделя Мъри. „ Но страстите, които разкриват същинската същина на героите, са нещо в действителност особено “.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР