Какво наказание може да отнесе Барселона във връзка с разкритието

...
Какво наказание може да отнесе Барселона във връзка с разкритието
Коментари Харесай

Барселона рискува изваждане от първенството, твърди “Форбс”

Какво наказване може да отнесе Барселона по отношение на разкритието за предоставяне на 1,4 млн. евро на компания на някогашен съдийски началник в Испания? Този въпрос вълнува милиони почитатели по света. Според списание “Форбс ” клубът е застрашен от лишаване на точки или даже изваждане от Ла Лига.

От известно време насам прокуратурата работи по проблем, съгласно който сред 2016 и 2018 година каталунският клуб е платил въпросната сума на три транша на компания DASNIL 95, на която притежател е Хосе Мария Енрикес Негреира. Негреира, който е някогашен арбитър в Ла Лига, работеше за Кралската испанска футболна федерация в интервала от 1994 до 2018 година като вицепрезидент на Съдийската комисия.

Въпросният човек е давал препоръки, свързани със съдийството, като е обяснявал на самите футболисти с кой рефер по какъв начин да се държат на терена.

Според каталунското радио “Кадена Сер ” в Барселона са създали преводите, с цел да бъде несъмнено, че ще има цялостен неутралитет при вземането на решения в мачовете на отбора, а не да бъдат ощетявани.
 Отговорът на Барселона: Нападат ни тъкмо в този момент, когато сме най-силни Отговорът на Барселона: Нападат ни тъкмо в този момент, когато сме най-силни
Негреира и неговият наследник към този момент са дали показания през проверяващите, като са уверили, че отборът не се е радвал на особено положително отношение от арбитрите. Негреира обаче не е съумял да даде документи, че е получил въпросната сума тъкмо за активността, която разказва.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР