Какво ли не опитват жените в битката за подмладяване. Мнозина

...
Какво ли не опитват жените в битката за подмладяване. Мнозина
Коментари Харесай

Как изглежда днес жената, която 40 години не се усмихвала, за да няма бръчки и да не старее

Какво ли не пробват дамите в борбата за подмладяване. Мнозина се опасяват да остареят.

Ннека не ги съдим: в случай че желаят, дано си вършат ботокс и лечения по мезотерапия и лазерен ресърфейс, в случай че желаят, дано си вършат фейсбилдинг или пластична хирургия.

Можем да оценим успеваемостта на техниките за подмладяване във връзка с сигурността и продължителността на стремежи резултат. Някои обаче се опасяват от намесата на хирурзи и считат това за неестествено.

Но най-малко съгласно мен до мен, най-трудното нещо, което можеш да предприемеш в битката със стареенето е да не се усмихваш 40 години.

В името на младежкото лице жена на име Тес Крисчън е пожертвала естествената демонстрация на наслада под формата на усмивка.

 Как наподобява през днешния ден дамата, която 40 години не се усмихвала, с цел да няма бръчки и да не старее

Тес е родом от Лондон. Днес дамата е на малко над 55 години и цялостен живот се страхувала от появяването на бръчки. Особено от мимическите.

Тес спряла да се усмихва на 10-годишна възраст. Не знаем какви мумии е видяла по улиците на Лондон, че толкоз да стартира да се опасява от бръчки. Но страхът от остаряването се настанил толкоз добре в главата на Тес Крисчън, че тя имала силата на волята и търпението да не се усмихва.

 Тес-Крисчън

Дори когато Тес родила си щерка Стиви, тя не се усмихвала. В едно от интервютата  дамата споделя, че след раждането на щерка си е била обзета от наслада, само че поради тоталния надзор на мускулите на лицето си не си разрешавала да се усмихне. И всичко това за поддържане на юношески тип на лицето.

Днес тя се гордее, че наподобява млада без ботокс и скъпи грижи. Приятелите й я кръстили Мона Лиза от картината на да Винчи.

 жена-не-се-усмихва

Католическото учебно заведение й помогнало да се научи да държи лицето си умерено и и да не се усмихва даже на доста занимателна смешка, тъй като там има строги правила: монахините се карат на децата, които се смеят на глас на нещо.

Оказва се, че да не се усмихваш с цел да имаш младолико лице, е известна процедура измежду звездите на шоубизнеса. Марлене Дитрих, Ким Кардашиян, Виктория Бекъм, Кание Уест – това са няколко образеца за неусмихнати звезди, които наподобяват привлекателни на фотоси.

Движенията на лицето са сведени до най-малко единствено с цел да се подсигурява, че обвързваните с възрастта кожни промени протичат допустимо най-бавно. Естествен метод за опазване на младостта, без „ химия “, инжекции и други интервенции.

Но кажете ми почтено: естествено ли е да се лишаваш от същински страсти и реакции? Какво мислите за това?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР