Какво ли не измислят понякога родителите, за да накарат децата

...
Какво ли не измислят понякога родителите, за да накарат децата
Коментари Харесай

15 от най-забавните лъжи, които родителите са казвали на децата си

Какво ли не измислят от време на време родителите, с цел да накарат децата да ги слушат. Ето някои от най-забавните и много груби измислици, сътворени от обезверени майки и татковци в сложна обстановка.

Родители, посмейте се, само че не си и помисляйте да заимствате хрумвания. Хлапетата през днешния ден може би са по-прозорливи.

1. Когато беше дребна, споделях на щерка ми, че когато лъже, на челото ѝ се появява алена точка. Разбрах сигурно, че работи, когато тя в действителност излъга и подвигна ръка да си покрие челото.

2. „ За тази играчка към този момент не се продават акумулатори “.

3. Родителите на съквартирантката ми ѝ бяха споделили, че тв приемникът им работи единствено когато вали. Тя им вярвала много дълго време.

4. Казваха ми, че всеки човек разполага с по 10 хиляди думи на месец. Ако достигнеш лимита, безусловно не можеш да приказваш до края на месеца. Беше задоволително татко ми да каже „ Внимавай, стигна 9000 думи “, с цел да ме накара да млъкна.

5. Карахме щерка ни да яде риба, като ѝ казвахме „ аржентинско пиле “. Това работеше дълго време, преди баба ѝ да пристигна и да скапе магията.

6. Дядо ми споделяше, че има една тръба, която свързва пъпа ми с дупето, и че в случай че си развинтя пъпа, дупето ми ще падне.

7. Ако ядеш задоволително зеленчуци, те стартират да имат усет на бонбони.

8. Ако не се научиш да четеш, гласът ти изчезва – това проработи изненадващо добре, тъй като скоро по-късно синът ни беше с болно гърло и напряко откачи.

9. Татко ми споделяше, че на Дядо Коледа му е омръзнало да му оставят сладки и мляко, и избира картофки и бира. Това продължи с години.

10. Майка ми споделяше, че има една жена, която включва интернет и го изключва всяка вечер в шест часа.

11. Майка ми постоянно питаше учителката на брат ми в детската градина какво са правили денем. След което го разпитваше за тези неща, като му споделяше, че има специфичен канал на тв приемника, по който може да гледа какво става с него по през целия ден.

12. В магазина майка ми споделяше, че всякога, когато пипна нещо, умира едно котенце.

13. Баща ми споделяше, че в случай че се грижа за един специфичен възходящ камък и го обливам всеки ден, до момента в който спре да пораства, ще получа куче. Поливах го всеки ден, а всяка седмица, до момента в който съм на учебно заведение, той го сменяше с малко по-голям камък. Кученце по този начин и не се появи. Само една голяма добре полята скала в двора.

14. Мама ми споделяше, че когато има земетресение, това е тъй като нашата планета се бие с друга планета. Вярвах в тази нелепост до втори клас.

15. „ Не, това не е кола-кола. Това е просто черна вода и няма да ти хареса. “

Инфо: twentytwowords.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР