Какво ли не даваме за магическо упражнение, което да оформя

...
Какво ли не даваме за магическо упражнение, което да оформя
Коментари Харесай

Най-краткото упражнение, което увеличава мускулите

Какво ли не даваме за магическо упражнение, което да оформя мускулите ни без особени старания и време. Е, става известно, че има едно изненадващо ефикасното придвижване, което доста усъвършенства както концентричната (когато мускулът се скъсява), по този начин и ексцентричната (когато мускулът се удължава) мощ. Това са единствено девет секунди на седмица или 36 секунди на месец интензивност - сигурно една от най-кратките тренировки, които оказват помощ на мускулите ни да порастват.
 Силовите тренировки и преимуществата, които ще ни накарат да изберем тъкмо тях
Защо силовите тренировки са всичко, от което се нуждаем

И не, няма да заприличаме на културисти

Става дума за стесняване на бицепса с оптимално изпитание. По създание, втурване на тежък дъмбел от свита ръка към права ръка. Предишни от университета Edith Cowan, демонстрират, че това упражнение може да усъвършенства мускулната мощ, когато се извършва по три секунди пет дни в седмицата в продължение на четири седмици, само че в този момент наподобява, че единствено три пъти в седмицата може да е задоволително, с цел да забележим някаква изгода.

" Нашата предходна работа сподели, че постоянните, по-кратки извършения са по-полезни от една или две огромни тренировки на седмица. Сега имаме по-ясна визия къде е повратната точка, в която стартирате да виждате значими изгоди от такова минимално упражнение. Тези нови резултати допускат, че са нужни най-малко три дни в седмицата, в които да се извършва това трисекундно придвижване ", споделя ръководителят на проучването професор Кен Носака в изказване.
 Снимка 630218

Тайната на тези супер къси тренировки може да са дългите интервали на отмора сред тях, допускат създателите. Упражнение единствено за три секунди значи, че времето за възобновяване е 28 800 пъти повече от времето за упражнение.

" Мускулните акомодации се случват, когато почиваме, тъй че мускулите се нуждаят от отмора, с цел да подобрят своята мощ и мускулна маса ", изяснява Носака.
 Кое да упражняваме първо - кардио или тежести
Кое да упражняваме първо - кардио или тежести

И за какво е от значимо значение

Ще са нужни спомагателни проучвания, с цел да схванат дали откритията на екипа се отнасят за други типове и размери извършения. Що се отнася до бицепса обаче, наподобява, че даже и най-бързата подготовка може да ни помогне да увеличим мускулите, означават от.
 Снимка 630216

" Важно е да се означи, че даже много кратки извършения могат да имат значение за тялото ни, в случай че се извършват постоянно ", заключва Носака.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР