Какво имаме предвид, когато кажем, че човек има положителен PCR

...
Какво имаме предвид, когато кажем, че човек има положителен PCR
Коментари Харесай

Теория на конспирацията или не съвсем: Може ли да вярваме на PCR тестовете за коронавируса?

Какво имаме поради, когато кажем, че човек има позитивен PCR тест за ковид? Това в действителност не значи, че въпросният човек е болен от въпросния вирус . Това написа Силия Фарбер в своя публикация за UncoverDC - материал, който напълно не е толкоз свеж, само че към този момент набира още веднъж мощ в обществените мрежи.
Твърдението на журналистката, която е и за нея има. Фабер е упреквана, че в действителност внушава дезинформация за СПИН, само че с материала си за ковид и PCR слага поредност от забавни въпроси, с още по-интересни отговори. Всъщност те са толкоз забавни, че звучат като безспорна доктрина на конспирацията - тъй като материалът ѝ за UncoverDC слага под въпрос сериозността на пандемията COVID-19. И това при всички данни, които демонстрират изрично сериозността на заболяването - над 1,1 млн. души в целия свят са с диагноза умряли поради COVID-19 към днешна дата, след средата на октомври, 2020 година. - т.е. надалеч преди този момент, което в този момент дефинираме с известното наименование " втора вълна " и преди да стане тотално ясно, че лятото и топлото време няма да убият напълно SARS-CoV-2.
" Аз съм в рядката позиция на човек, който е познавал, прекарвал време с изобретателя на метода за тестване PCR и съм го интервюирала. Той е употребен за тестванията за ковид и се назовава PCR ", написа Фабер.
Изобретателят на PCR се споделя и съгласно написаното от Фарбер е бил хладнокръвен критик на метода към човешкия имунодефицитен вирус (ХИВ), и един от нетипичните Нобелови лауреати (награда за химия). Специално в Wikipedia е маркирано тъкмо това, даже - че след приемането на Нобеловата премия, Мълис почва обществено да показва спорни отзиви, в това число срещу научните доказателства за изменението на климата, а за похлупак - не има вяра, че ХИВ провокира СПИН. И в Wikipedia, а и в за живота на Мълис (той умира на 74 години през 2019 година), се акцентира, че Мълис има проблеми с алкохола и с опиати - по-специално ЛСД, който е считан за мощен халюциноген. В Wikipedia написа и, че. А в The New York Times написа, че прокуратурата е отказала той да бъде викан като специалист, защото PCR се употребява и при ДНК проби, показващи какво се е случило при закононарушение, тъкмо поради зависимостта към алкохола и опиатите - държавното обвиняване показало, че щяло да акцентира на тези пороци на Мълис, който е бил канен за експет по шумното дело на О`Джей Симпсън, с цел да обезцени мнението му.
СТАТИЯТА НА ФАБЕР (със съкращения)

Един път през 1994 година, когато се обадих да приказвам с Мълис за това по какъв начин PCR техниката (почти едно десетилетие откакто беше разработена)
За изобретението на Мълис, полимеразната верижна реакция, вестник London Observer писа: " Откакто Джеймс Уат минаваше през Глазгоу Грийн в 1765 година и разбра, че вторичният кондензатор за пара ще преобразува силата на парата, ентусиазъм, което катализира индустриалната гражданска война, няма друга такава единствена, основна концепция, която е да е толкоз добре записана във времето и пространството ".
Какво общо има ХИВ с ковид?
Въпреки че изобретателят на PCR теста умря предходната година и не е тук, с цел да адресира казуса, неговото създание в този момент играе централна роля в обстановката с ковид.
PCR също има огромно въздействие върху региона на СПИН, или по-скоро върху ХИВ проучванията.
Мълис, сходно на своя другар и сътрудник доктор Питър Дюсберг, не има вяра, че СПИН е породен от ретровирусния ХИВ . Той е дълготраен член на Групата за преоценка на хипотезата за ХИВ-СПИН, протестна организация с 500 души, настояваща за преразглеждане на повода за СПИН.
" PCR направи по-лесно да се види, че избрани хора са инфектирани с ХИВ — споделя Мълис пред изданието Spin през 1992 година — и някои от тези хора демонстрират признаци на СПИН. Но това даже не стартира да дава отговор на въпроса: ХИВ ли предизвиква всичко това? “
" Човешките същества са цялостни с ретровируси. Не знаем дали са стотици или хиляди или стотици хиляди. Едва неотдавна започнахме да ги търсим. Но те в никакъв случай до момента не са убивали никого. Хората постоянно са преживявали ретровирусите ", твърди още той.
Мълис оспорва известната " мъдрост ", че болестотворните механизми на ХИВ са прекомерно " загадъчни ", с цел да бъдат разбрани. " Тайната на този прокълнат вирус — сподели той по това време — е генерирана от 2 милиарда $ годишно, които харчат за него. Вземете всеки различен вирус и похарчете 2 милиарда $ по него и можете да измислите някои огромни мистерии и към него ".
Подобно на толкоз доста други велики научни открития, концепцията за PCR пристигна ненадейно. По време на шофиране през нощта в 1984 година същата година, когато, по подигравка на ориста, ХИВ е разгласен за " евентуалната " причина за СПИН. (бел. ред. - годината не съответствува с написаното от The New York Times, че концепцията на Мълис за PCR му е пристигнала в главата през 1983 година . Иначе, на 23 април, е оповестено научното изобретение за HIV)
" Просто карах и обмислях хрумвания и внезапно го видях — спомня си Мълис. — Видях верижната реакция на полимеразата толкоз ясна, като че ли беше на черна дъска в главата ми, по тази причина отбих колата и започнах да си протоколирам бърза чернова ", написа Фарбер.
Изчислението се основава на концепцията за " повтарящи се експоненциални процеси на напредък ", които Мълис е усвоил от работата си с компютърни стратегии. След много ангажименти той убеждава дребната калифорнийска биотехнологична компания, за която работи — Cetus, че е по следите на нещо. Добре че най-после го послушали: те продадоха патента за PCR на Hoffman-LaRoche за изумителната сума от 300 милиона $ — най-голямата сума, платена в миналото за патент. Междувременно Мълис получил бонус от 10 000 $. (бел. ред. - още веднъж във към този момент цитираната към този момент публикация на The New York Times за живота на Мълис е посочено, че месеци откакто му хрумнала концепцията, той не е написал теоретичен материал на правилото на научни доказателства, че това може да се трансформира в процедура. Затова негови сътрудници в Cetus в действителност удостоверяват на процедура концепцията, като не пропущат да обяснят в оповестена през 1985 публикация, че концепцията е на Мълис)
" Ако хората мислят, че съм вманиачен човек, няма проблем. Но в този момент съм и Нобелов лауреат, и, споделя Мълис в изявление с журналистката.
" Много хора, учещи това заболяване, търсят остроумните дребни пътечки, които да могат да се съберат дружно и да покажат по какъв начин заболяването работи. Подобно: " Ами в случай че тази молекула е била създадена от тази и след това тази от тази, и какво ще стане, в случай че тази и тази провокира тази? " — единствено след две молекули обаче тези неща се трансформират в догатки от най-спекулативен тип . Хората, които седят там и приказват за това, не осъзнават, че самите молекули са ненапълно хипотетични и че взаимоотношенията им са още повече такива и че биологичните реакции пък са напълно такива. Не е нужно да гледате толкоз надалеч. Не откривате повода за нещо като СПИН, в случай че се занимавате с невъобразимо неразбираеми неща.
Докато доста хора се пробват да се дистанцират от спорния Дюсберг, Мълис го пази буйно и наподобява откровено угрижен за ориста му.
" Опитвах се да подчертая този въпрос пред хората от ABC — споделя той, — че Питър е измъчван съществено от научния хайлайф, до степен да не може да прави научни проучвания . Не единствено това, само че и целият му живот е в хаос поради всичко това, и то единствено тъй като той е отказал да прави взаимни отстъпки с научните и моралните си стандарти.. Ще се погрижим за това. Просто продължавай да казваш това, което казваш, Питър ".
Когато видите думата " случаи " на вашия ефирен екран, в този свят, който в този момент е пленник на едно-единствено събитие, един смут, ще ви бъде простено да си мислите, че това са случаи на ковид. Броят на " случаите " постоянно е доста огромен брой, осветлен в алено.
Не ни излиза наяве какво е " деен " случай . Това значи ли случай, диагностициран изцяло по признаците? Или е отчасти знаменателен случай? Ако е последното, то сигурно обгръща грипа и пневмонията, които вълшебен, както мнозина видяха, изчезнаха безследно като болести през 2020 година
Обикновено в Китай диагностицират " корона " с компютърна томография (КТ) и след един или два позитивни PCR теста. В Съединени американски щати е мъчно да разберем какво дефинира един " случай ", т.е. каква е дефиницията за " случай ". В Съединени американски щати ние напряко сме зарязали класическата диагностична медицина, в интерес на биотехнологията или лабораторната медицина. Това се случва от много време насам и съставлява рисков завой.
От един имейл от Кари Мълис, писан на 7 май 2013 година до вдовицата на боксьора Томи Морисън, кариерата и животът на който бяха унищожени от " тест за ХИВ " и която години наред стръвно се бореше за отплата от производители на проби, четем: " PCR открива доста дребен сегмент от нуклеиновата киселина, която е част от вирус. Откритият характерен откъс се дефинира от ненапълно случайния избор на употребяваните ДНК праймери, които застават в краищата на амплифицирания [умножения] откъс ". (бел. ред. - през 2013 година от инфаркт, провокиран от полиорганна непълнота заради септичен потрес, появил се поради пневмония. Той е на 44 години. Диагностициран е с ХИВ през 1996 година, с което де факто стопира с професионалния бокс в тежка категория). Ако нещата се създадат както би трябвало, е прекомерно рано да се приказва за " заразяване " при позитивен PCR тест.
декларира доктор Дейвид Расник, биохимик, разработчик на протеази и някогашен създател на ЕМ лаборатория, наречена Viral Forensics (бел. ред. -. В Южна Африка му е неразрешено да пробва да организира клинични изследвания, откакто твърди, че там не е имало зараза от ХИВ). " Не стартирате с тестване; стартирате със слушане на белите дробове. Скептичен съм, че PCR пробата постоянно е правилен. Това е превъзходен инструмент за научни проучвания. Но е извънредно средство за клинична медицина. 30% от инфектираните ви кафези са били убити преди изобщо да деянията признаци. Докато покажете симптоми… тези мъртви кафези генерират признаците ", прибавя той.
Попитах доктор Расник какъв съвет има за хората, които желаят да бъдат тествани за COVID-19. " Не го правете, споделям, когато хората ме питат " — отвърна той. — " Нито един здрав човек не би трябвало да бъде тестван ".
При ХИВ смъртното проклинание (код) в началото пристигна при хората под формата на два теста за антитела, наречени ELISA и Western Blot. Не проби PCR — те пристигнаха по-късно, с цел да се мери " вирусното натоварване " и очебийно не трябваше да се употребяват за диагностициране на ХИВ. По-скоро, с цел да стресират хората по отношение на техните " сурогатни маркери ", които бяха показани като индикатор за това до каква степен са стигнали в борбата си против ХИВ. (Наистина ли хората трябваше да вземат участие в " борба " против ХИВ? Това беше въпросът за трилиони $.)
Във всеки случай тези проби не са построени върху " златен стандарт ", което значи филтриране на автентичен вирус . Пречистване значи, че патогенът е бил обособен от всички останали. Съоткривателят на ХИВ и Нобелов лауреат Люк Монтание пред журналиста Джамел Тахи: " Повтарям, не го пречистихме. " (бел. ред. -, че новият ковид е човешко създание - нещо, което беше неведнъж опровергано и отречено от редица негови колеги). И Фарбер заключва: " ХИВ в никакъв случай не е бил " обособен от всичко останало ". Това беше и е лабораторен артефакт, набор от измъчвани в лаборатория антигени, към които е построен " тест " — тест, който разруши безброй милиони животи,. Те не са имали опция да чуят какво споделят Кари Мълис или десетки други действителни учени за ХИВ ".
" Нищо не беше потвърдено, преди да бъде " общоприето “
Статията на Фарбер продължава по този начин: В началото на 90-те PCR влезе в известна приложимост, а Кари Мълис беше почетен с Нобеловата премия по химия за технологията през 1993 година Най-просто казано, PCR е термичен цикъл, употребен за основаване на милиарди копия на характерна ДНК проба, което я прави задоволително огромна, с цел да може да бъде изследвана. Това става за часове, а не както е било преди - за доста по-дълго време, Както вярно се споделя на, PCR е " незаместим способ " с " огромно многообразие " от приложения, " в това число биомедицински проучвания и криминалистиката ". Страницата споделя, че едно от приложенията на PCR е " за диагностициране на инфекциозни болести ".
Първият спор сред тази революционна технология и човешкия живот се случи на бойното поле на СПИН и самият Мълис излезе на предна линия, оспорвайки PCR като диагностичен инструмент . През 1987 година вирусологът Питър Дюсберг от Бъркли обрече финансирането и кариерата си на гибел, като издаде предизвестие в оповестена в Cancer Research, за ширещите се и случайни от негова позиция изказвания, правени към тематиката за раковите вируси, в това число и за най-малко едно, за което той щеше да завоюва Нобелова премия, в случай че не беше самичък отхвърлил смисъла му.
Основният му мотив е, че синтезираният вирус на Гало/Монтание, който след това беше наричен ХИВ, е (както всички вируси от неговия клас) едвам кадърен да болести клетките. Той заразява толкоз малцина кафези, че Дюсберг оприличи патогенния модел с неуместната мисъл, че можете да завладеете Китай, като убивате по 3-ма китайски бойци дневно. Просто нямаше задоволително " виж ти! " под формата на клетъчна гибел. „ Това е вирус като гальовно коте ", сподели той. Дори сподели, че няма да има нищо срещу да си го инжектира. (Само не, в случай че идва от лабораторията на Гало.)
е водещ на подкаста " Инфекциозният мит " и президент на мозъчния концерн " Преосмисляне на СПИН ". Той уточни на части проблемите с PCR теста, калибриран за ковид, доста в детайли, разкривайки ни един свят на невъобразима трудност и машинация.
" Първото нещо, което би трябвало да знаем, е, че пробата не е двоичен/бинарен. Всъщност не считам, че изобщо съществуват проби за инфекциозни болести, които да са позитивни или негативни. Това, което вършат, е, че вземат някакъв континуум и те случайно споделят, че тази точка е разликата сред позитивното и негативното ", споделя той.
" P. Така че като индустриална способ е превъзходен. Това, което вършат, е да прикрепят флуоресцентна молекула към РНК, до момента в който я създават. Излъчвате светлина с една дължина на вълната и получавате отговор, получавате светлина, изпратена назад с друга дължина на вълната. И по този начин, те мерят количеството светлина, която се връща, и това е техният сурогат за това какъв брой ДНК има. Използвам думата ДНК. Има стъпка в RT-PCR теста, където преобразувате РНК в ДНК. Така че PCR пробата в действителност не употребява вирусната РНК. Използва ДНК, само че е сходна с РНК. Така че разумно става дума за едно и също нещо, само че може да бъде объркващо. Като да вземем за пример за какво внезапно приказвам за ДНК? По създание, има избран брой цикли ".
" В един документ — изяснява Кроу — открих 37 цикъла. Ако не сте получили задоволително флуоресценция в границите на 37 цикъла, пробата се счита за негативен. В друга обява границата е била 36. 37 до 40 се считат за " неопределени ". И в случай че сте попаднали в този диапазон, тогава сте създали повече проби. Видях единствено два документа, които разказват какъв е бил лимитът. Така че е изцяло допустимо разнообразни лечебни заведения, разнообразни щати, Канада против Съединени американски щати, Италия против Франция, всички да употребяват разнообразни стандарти за сензитивност към границата на теста за ковид. Така че, в случай че отсечете на 20 цикъла, всички биха били негативни. Ако отрежете на 50, всички могат да бъдат позитивни " , изяснява той.
, твърди Кроу. Ето каква е тезата му: " Мисля, че в случай че една страна каже: " Знаеш ли, би трябвало да прекратим тази зараза ", те безшумно биха изпратили записка, в която се споделя: " Не би трябвало да имаме спиране на 37-мия цикъл. Ако го сложим на 32, цифрата на позитивните проби ще спадне фрапантно. Ако и това не е задоволително, добре, знаете, 30 или 28 или нещо сходно. Така можете да контролирате чувствителността на теста ".
Така ли направиха внезапно китайците, та случаите при тях внезапно изчезнаха , пита журналистката.
Друга причина, заради която знаем, че си имаме работа с фалшификации — продължи Кроу, — е от една забележителна серия графики, оповестени от някои хора от Сингапур в JAMA. Тези графики бяха оповестени в спомагателната информация, което е индикация, че никой не би трябвало да ги чете. И мисля, че създателите евентуално просто са ги поставили в кюпа, тъй като са били забавни графики, само че не са осъзнали какво се разкрива в тях. И по този начин, бяха 18 графики на 18 разнообразни души. И в тази болница в Сингапур правеха ежедневни проби за ковид и бяха разкрили броя на PCR циклите, нужни за разкриване на флуоресценция. Или в случай че не съумеят да открият флуоресценцията до… 37 цикъла, те слагат точка в долната част на графиката, обозначавайки отрицателен резултат.
 Фондацията на Бил Гейтс ще подкрепи 16 компании в производството на ваксини Фондацията на Бил Гейтс ще подкрепи 16 компании в производството на ваксини
Фондация " Бил и Мелинда Гейтс " е сключила съглашения с 16 фармацевтични компании за подкрепяне на производството на коронавирусна ва...
И по този начин, в тази група от 18 души по-голямата част от хората минаха от позитивен резултат, което нормално се чете като " инфектиран ", към негативен, което нормално се чете като " незаразен ", и назад към позитивен — инфектиран още веднъж. Та, по какъв начин да интерпретираш всичко това? Как ще имаш тест, в случай че пробата фактически е, знаеш, 100% позитивен за разкриване на зараза, то тогава негативните резултати би трябвало да са неверни? И по този начин, един от методите за решение на казуса е да преместиш точката от 37, да кажем, на 36 или 38.
Можеш да местиш броя на циклите. Това е случайно разделяне нагоре или надолу. Но няма гаранция, че в случай че го направиш, няма да имаш същия проблем. Просто, вместо да преминаваш от 36 цикъла до неоткриваема зараза, и назад на 36 или назад на 45, можеш да преминеш от 33 до неоткриваема, до 30 или нещо сходно. Нали?
Така че не можете да разрешите казуса, като измененията това случайно бинарно разделяне. И по този начин, по принцип това споделя, че пробата не открива зараза. Защото в случай че откриваше болест и в случай че сте инфектирани, а по-късно сте незаразени, а сте в болница с най-хубавите противоинфекциозни защитни ограничения в света, по какъв начин тогава се инфектирахте още веднъж? И в случай че сте излекували инфекцията, за какво не сте имали антитела, които да ви спрат да се инфектирате наново? Ето за какво няма пояснение в мейнстрийма, което да изясни тези резултати. Ето за какво считам, че те са толкоз значими.
Не можех да допускам на ушите си. И все пак можех. Опитвали ли сте се в миналото да прочетете? След известно време стартирате да усещате, че техно-жаргонът е някакво проклинание или неприятен сън. Чужд език от друго измерение, който не би могъл — каквото и да е друго да е предназначението му — да помогне на един човек да има по-добър живот. Това не е " британски ". Не знам какво е.
Имаше известна китайска обява, в която беше изчислено, че в случай че тествате хора без признаци, до 80% от позитивните резултати може да се окажат подправено позитивни . Това беше нещо шокиращо, Всъщност един другар направи първичния превод. Преведох го на британски и това е в действителност общоприетоо пресмятане на това, което назовават позитивна планирана стойност. В общи линии резюмето споделя, че при асимптоматични популации вероятността позитивният тест за ковид да бъде същински позитивен е единствено към 20%. 80% ще бъдат подправено позитивни.
Китайският разбор е математически разбор, стандарт, типов разбор, който е юридически милион пъти преди този момент. Няма причина за отдръпване на отчета по каквато и да е причина. Няма нищо трагично в този отчет. Това е един в действителност отегчителен разбор. Просто те направиха общоприетия разбор и споделиха, че в някои популации, съгласно тях, 1% от популацията в действителност са инфектирани хора. Бихте могли да имате 80% подправено позитивни. Не, те не биха могли да създадат същински разбор на подправените позитиви във връзка с определянето дали пробата е верен или не, тъй като това изисква златен стандарт и единственият златен стандарт е пречистване/изолиране на вируса.
 Първият оздравял от ХИВ в света е болен от левкемия Първият оздравял от ХИВ в света е болен от левкемия
Първият човек в света, оздравял от инфекцията с вируса ХИВ, е терминално болен от рак. Тимъти Рей Браун, който бе прочут като " берли...
И по този начин, ние се връщаме към обстоятелството, че вирусът не е изолиран. Ако можете да пречистите вируса, тогава бихте могли да вземете 100 души, които са тествани позитивно и бихте могли да търсите вируса в тях. И в случай че сте намерили вируса в 50 от 100, а не в останалите 50, можете да кажете, че пробата е прецизен единствено 50%. Но нямаме по какъв начин да го създадем, тъй като към момента не сме пречистили вируса. И не мисля, че в миналото ще го създадем.
Това е като пръстови отпечатъци. С PCR разглеждате единствено дребен брой нуклеотиди. Гледате мъничък сегмент от гени, като пръстов отпечатък. Когато имате постоянни отпечатъци на хора, те би трябвало да имат точки за удостоверение. които разпознава PCR пробата. Те могат да имат частични вериги, само че в случай че сте взели единствено няколко дребни проби от пръстови отпечатъци, ще излезете с доста сегменти от РНК, за които не сте сигурни, че имат нещо общо с ковид. Те въпреки всичко ще се покажат в PCR теста. Можете да слезете до равнищата, в които биологично е без значение, и по-късно да го усилите трилион пъти.
Праймерите са това, което знаете. Вече знаем " струните " на РНК за фамилията на коронавирусите — районите, които са постоянни. Това е в единия край. След това поглеждате в другия завършек на района, това се отнася за всички коронавируси. Китайците взеха решение, че има район в тези постоянни региони, който е неповторим за техния вид на ковид. Правите PCR, с цел да видите дали това е правилно. Ако е в действителност неповторим, пробата ще покаже. Но те употребяват SARS теста, тъй като в действителност нямат подобен за новия вирус.
PCR за диагностициране е огромен проблем — продължи той. — Когато би трябвало да го усилите посредством този голям брой цикли, това генерира голямо количество лъжливи позитивни резултати. Отново съм песимистичен, че PCR пробата в миналото може да бъде правилен.
Кроу разказа случай в научната литература за жена, която била в контакт с недоверчив случай на ковид (в Ухан). Смятали я за нулевия пациент: Поради това, тя беше значима за хипотетичната верига на предаване на инфекцията. Тествали са я 18 пъти, разнообразни елементи на тялото, като нос, гърло — разнообразни PCR проби. 18 разнообразни теста. И тестванията били негативни всякога. И тогава те, заради епидемиологичната ѝ връзка с другите случаи, споделиха: " Смятаме я за инфектирана ". И по този начин, те са имали 18 негативни теста, само че я оповестиха за инфектирана.
А за какво беше значима? Е, имаше единствено още един човек, който теоретично можеше да съобщи вируса, в случай че най-първият пациент, отвън фамилията, беше точно този, който те смятаха за подобен. Но второ, тя имаше същите точни признаци като всички останали . Нали? И по този начин, четирима души в фамилията заболяха с температура, кашлица и главоболие, отмалялост и всички тези " огромни " признаци. Така че, Но защото трима от четиримата бяха тествани позитивно, тогава те всички бяха броени като инфектирани в тази обява.
 Бил Гейтс: COVID-19 ще бъде спрян едвам след две години и половина Бил Гейтс: COVID-19 ще бъде спрян едвам след две години и половина
Пандемията от ковид ще бъде спряна едвам след две години и половина. Такова мнение изрази създателят на Microsoft Бил Гейтс в ин...
Друго забавно нещо е, че те направиха доста проби. Първият човек в листата на тестваните хора беше позитивен на 3 от 11 теста . И по този начин, още веднъж взеха проби от носа и гърлото, и знаете ли, разнообразни способи и всички сходни неща. И получиха 11 обособени теста и единствено три бяха позитивни. И несъмнено, Така че очевидно позитивният резултат е " смисленият ". А негативните резултати… не толкоз ".
Попитах Кроу: Какво би споделил Кари Мълис?
" Съжалявам, че той не е тук, с цел да отбрани личната си технология — отвърна той. — Кари не измисли тест. Той измисли доста мощна индустриална техника, с която се злоупотребява. Къде са най-хубавите приложения за PCR? Не и в здравната диагностика. Той знаеше това и не пропускаше случай да го каже. "
Нека използваме прилика със самолетен симулатор. Както водачите се тестват на авиационния симулатор. Така че, в случай че летите в същински аероплан и чуете мощен удар и видите пушек, приближаващ от мотора от дясната страна, това евентуално е първият път, когато водачът в миналото е бил в аероплан с отвод на мотора. Но той е тествал този сюжет 25 пъти на симулатор за самолети. Така че той знае тъкмо какво да прави, без да му бъде казано . Той минава през процедурата. Не е нужно да мисли, той просто прави стъпките, на които е теоретичен посредством самолетния симулатор и сполучливо приземява самолета с един мотор. Значи, един пандемичен симулатор е тъкмо подобен. Сядате на компютъра, виждате вируса да обикаля света, хммм, и си казвате: Добре, това, което би трябвало да създадем, е да облечем всички в защитно облекло.
Следваща стъпка: Трябва да подложим на карантина всички, които са позитивно тествани. Трябва да създадем обществена изолираност. — Това е математически модел. И най-после постоянно печелите, нали? По този метод в последна сметка положителните момчета печелят, а пандемията е победена.
Не знаем какво тъкмо се е случило, само че мисля, че китайското държавно управление беше сепнато, тъй като бяха упрекнати в прикриване на пандемия. Те споделиха: Добре, знаете, ние желаеме утвърждението на нашата здравна система на Запад, тъй че ще натиснем лошотия червен бутон. И го направиха. И последва всичко останало. Проблемът е, че симулацията в никакъв случай не е била основана на действителността.
 Конспирацията Бил Гейтс: Чиста раса през ваксини и чипове ли желае милиардерът? (III част, ВИДЕО) Конспирацията " Бил Гейтс ": Чиста раса през ваксини и чипове ли желае милиардерът? (III част, ВИДЕО)
Защо Бил Гейтс се трансформира в едно от най-споменаваните имена по здравни и медицински въпроси – по отношение на COVID-19 и по въпроса...
" Дейвид, в умозаключение завършете това изречение: PCR пробата за ковид е толкоз добър, колкото… "
Отговорът му ме разсмя. Не знаех, че към момента мога да се дръзвам. " Той е толкоз благонадежден, колкото теста на сциентологията, който открива вашата " същинска идентичност " и по-късно ви споделя, че би трябвало да дадете всичките си пари на сциентологията ".
Източник: UncoverDC
Пример от България
На основния здравен контрольор доктор Ангел Кунчев изясни за какво след прекарана 14-дневна карантина към този момент не се прави наложителен PCR тест. Той съобщи, че даже позитивен вид на теста не значи, че човек е инфектиран с ковид. Той уточни още, че тук-там в света към този момент карантината е единствено от 7 до 10 дни и също не се изисква негативен PCR тест след прекарването ѝ.
Още при започване на пандемията началникът на Националния действен щаб (НОЩ) генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски уточни, че PCR не е 100% меродавен, само че е най-достоверният тест за определяне на COVID-19.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР