Какво е по-хубаво от брауни? 8 слоя брауни и вкусен

...
Какво е по-хубаво от брауни? 8 слоя брауни и вкусен
Коментари Харесай

Брауни лазаня

Какво е по-хубаво от брауни? 8 пласта брауни и апетитен крем сред тях! Това е един извънредно апетитен десерт и се назовава брауни лазаня. Ето по какъв начин да я извършите у дома:

Необходими артикули:

За браунитата:

2 опаковки примес за брауни

малко лой за тавата

За крема:

250 гр. крема сирене

4 ч. пудра захар

2 ч. л. ванилов дестилат

1/4 ч. л. сол

За топинга:

2 ч. шоколад

1 ч. сметана

1/4 ч. шоколадови стърготини

 Брауни CHARLIE GILLETTE

Начин на подготвяне:

Загрейте фурната на 150 градуса. Подгответе една тава, сложете хартия за печене и малко лой. Подгответе сместа за браунитата, съгласно инструкциите на опаковката и изсипете сместа в тавата. Печете към 40 минути, като проверявате с съчка за зъби. Оставете да се охлади изцяло.

Направете крема: В огромна купа разбийте крема сиренето с миксера. Добавете захарта и още веднъж разбийте. След това прибавете ванилията и солта и още веднъж разбийте.

Сложете шоколада в купа и го разтопете на водна баня. След това загрейте сметаната, до момента в който заври и я изсипете върху шоколада. Разбъркайте, до момента в който се получи гладка примес. Оставете да се охлади.

Извадете браунито от тавата и го разрежете по този начин, че да се получат 4 тънки пласта.

Поставете първото парче брауни във формата, в която ще вършиме " лазанята " и сложете един ред крем, по-късно един пласт от разтопения шоколад, разбъркан със сметаната. Повторете това, до момента в който наредите цялата лазаня.

Сложете я в хладилника за 1 час.

Добър вкус!

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР