Какво е най-лошото нещо, което може да ни се случи

...
Какво е най-лошото нещо, което може да ни се случи
Коментари Харесай

Най-лошото, в което можем да се превърнем, според зодията си

Какво е най-лошото нещо, което може да ни се случи в емоционално-психологичеки аспект?

Реално най-лошото е да не бъдем себе си, да действаме по метод, който не е характерен за нас и не ни кара да бъдем щастливи. Такова държание единствено ни напряга и ни изкарва отвън баланс.

Разбира се, като човешки същества, които могат да се приспособяват към всякаква среда, то и такова държание може да се трансформира в нещо, особено за нас, неприятното е, че то няма по какъв начин да води до нещо позитивно в живота ни.

Какво значи да не бъдеш себе си в астрологичен проект?

Това значи да реагираш и действаш като противоположния ти знак, т.е. по метод, който прилича на вашия, само че в една изкривена призма.

Нека напомня кои са двойките астрологични знаци: Овен – Везни, Телец – Скорпион, Близнаци – Стрелец, Рак – Козирог, Лъв – Водолей, Дева – Риби.

По принцип е доста мъчно да се живее с човек, който работи интензивно по построяването на антиобраза си, тъй като всеки триумф при подобен човек действително е едно огромно проваляне.

Как се пояснява това отрицателно държание при всеки един от знаците?

ОВЕН

Най-лошото, което може да се случи на един Овен, е да бъде отгледан от Овен.

Тогава се получава един спор на его, който постоянно е в ущърб на детето и детето постоянно пораства по малоценен метод.

Един Овен не е себе си, когато е компромисен, страхуващ се от това, да работи, да пази позициите си, да бъде стеснителен.

Най-тежки са връзките майка-син от зодията Овен. Тогава егото на сина може да е доста подчинено на това на майката и да не може да се развие добре.

ТЕЛЕЦ

Този знак не е себе си, когато е конфликтен, скандалджия, когато за него няма никакво значение какво се случва в живота му и не го интересува това, по какъв начин наподобява, по какъв начин се държи.

Това са хора, които харчат без мярка, обличат се както им падне и имат очебийно деструктивно държание, в което няма грам непоклатимост.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците не са себе си, когато не са съответни, когато нямат никаква визия какво се случва към тях, само че са възнамерявали отпуска си след пет години, и то на място, за което едвам са чували.

Нетипично е да са прекомерно замечтани, чак до недействителност. Такова държание ги прави просто празнодумни, депресирани и непрекъснато лъжещи, с цел да се самозаблудят, че животът им е наред.

РАК

Тук може би е най-интересно. Един нехарактерен Рак е този, за който кариерата е всичко – човек работохолик.

Такъв човек, който няма време за дома и фамилията, а непрекъснато желае да се осъществя в областта на кариерата и да има извънредно влиятелен обществен облик.

Излишно е да се акцентира, че това е невероятна тъга за този човек. Разбира се, тази цел може да се реализира, само че каква е задачата да не бъдеш себе си?

ЛЪВ

Жалкият Лъв е този Лъв, който няма престиж, които желае да се хареса на всички, като ги черпи единствено и единствено с цел да получи някакъв комплимент и за малко да се почувства добре признат.

Това е Лъвът, който желае всички да са му другари и да го обожават, без значение за какъв вид хора става въпрос.

ДЕВА

Трудно й е на Девата да бъде доста прочувствена и да не помни безконечните си рецензии, забележки и маниакална горделивост, че знае всички обстоятелства на Земята.

Прекалено сензитивните Деви, тези, които са потънали в своите илюзии и фантазии за една неосъществима романтика – това са не-Девите.

ВЕЗНИ

При тях може би проявлението е най-лошо.

Везната, която обича естетика и взаимни отстъпки, не е себе си, когато е нападателна, властническа, извънредно независима.

Това са Везните, на които им се постанова да се оправят безусловно сами в живота си, тези Везни, които не са склонни на взаимни отстъпки, не излъчват обич и като резултат от това са доста студени и пресметливи хора.

СКОРПИОН

Накратко това са стиснатите Скорпиони – както на страсти, по този начин и в веществен проект.

Това са пресметливите и дребнави в веществен проект представители на зодията.

Друга тяхна отрицателна характерност е страхът от риск и смяна.

СТРЕЛЕЦ

Нетипичното за Стрелеца е да е стеснен, било като деяние, или метод на мислене.

Това са тези Стрелци, чиито ползи се простират до другиден, и нямат проекти за по-нататък.

Това са Стрелците, които не обичат да пътуват и обожават да седят напразно вкъщи си пред компютъра.

КОЗИРОГ

Интересен миг при Козирога това е, когато той е изцяло предан на фамилията си, дотам, че не го интересува по какъв начин наподобява, какво работи и какви обществени контакти има.

Това са прекомерно чувствителни хора, които действително могат единствено да се оплакват, без да могат да поемат отговорност за личните си дейности.

ВОДОЛЕЙ

Нетипичният Водолей е ужасяващ човек – леден, целенасочен, извънредно себелюбив и властнически, постоянно прав и необикновено нечовечен.

Това е човек, който няма потребност от доста обществени контакти, просто желае да преследва маниакално задачите си за власт и послушание.

РИБИ

Нетипичните Риби също са доста неприятни. Това са хора, които са доста разумни и доста дребнави.

Държат се по един безсрамен и високомерен метод с близките, непрекъснато вършат забележка и желаят да преобладават по един недопечен метод, като държанието им към другите е очебийно надменно и присмехулно.

С две или малко повече думи, това е най-лошото, което може да се случи с всеки един от нас – да развием деструктивни качества, които въпреки всичко носим в себе си.

Само от нас и нашето предпочитание за позитивно развиване в живота зависи да не разрешаваме това да се случва и да потърсим помощ, когато сме изгубили правилния път.

създател: Хули Леонис , „ Пътят на душата през зодиака “

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР