Какво е “Мартингейл“?Малко историяСистемата се отнася до приложна версия на

...
Какво е “Мартингейл“?Малко историяСистемата се отнася до приложна версия на
Коментари Харесай

Как да използваме стратегията “Мартингейл“ в Блекджек и струва ли си

Какво е “Мартингейл “?

Малко история

Системата се отнася до приложна версия на по-обширната хазартна тактика. Мартингейлът е дериват на парадокса “Санкт Петербург “, изобретен от Николас Бернули при започване на XVIII в. и е придобил известност като елементарна и ефикасна система за залагане.

Корени

Преди към 300 години Бернули предлага система за
залагане, при която всякога, когато изгубите, да удвоявате залога, до момента в който не спечелите. Неговият образец е с монета и залог, подобаващ или на ези, или на тура. Надеждата е, че след няколко загуби, даже първата победа ги ще надвиши и ще си възвърнете залозите.

Намерете маса

Тази приложна тактика се отнася към Блекджека единствено до това по какъв начин да залагате. Добро предложение е да започнете с минималния
залог на масата, тъй че намерете маса с задоволително невисок най-малък залог, който да ви е по джоба.

Играйте " обикновено "

Системата не допуска да играете Блекджек по съответни способи и не изключва да употребявате друга система за самите карти. Играйте както предпочитате и просто удвоявайте залога при всяка загуба. Понякога ще печелите доста рано и ще вземете малко, различен път ще трябват няколко рунда и облагата ще е по-голяма.

Не е толкоз ужасно

Струва ви се доста рисково да удвоявате залога след всяка загуба? Не е. Нека предположим, че минималният
залог е 5 лв.. Залагате 5, губите, удвояввате на 10, отново губите, удвоявате на 20 и още веднъж губите. Сега като удвоите на 40 и спечелите - сметката е следната: заложили сте 35 лв., а сте спечелили 40. Печалбите се усилват колкото повече губите.

Трябва огромен стартов капитал

За да съумеете с тази система ще ви е необходим огромен капитал. С колкото повече пари започнете, толкоз повече имате опция да спечелите, заради опцията да продължите след доста загуби.

След облага, " рестартирайте "

След всяка облага е целесъобразно да започнете новия рунд още веднъж от минималния
залог, защото математически още Бернули е пресметнал, че шансът за огромна загуба при продължение след победа, се усилва фрапантно заради повишаването на залога.

Не изобретявайте топлата вода

Не променяйте системата на залога

Недейте да залагате по случаен метод, тъй като това ще наруши системата, а тя е потвърдено работеща математически от над 300 години. В математиката 2+2 постоянно е било и ще бъде равно на 4, не се пробвайте да измисляте нови правила.

Законно ли е?

“Мартингейл “ е изцяло законна система. Тя трансформира само метода, по който се залага и при задоволително огромен стартов капитал е допустимо да си тръгнете с огромни облаги.

Заключение

Експертите на разкриват, че без значение дали играете в онлайн, или общоприетоо
казино, тази тактика ще усъвършенства вашето игрово преживяване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР