Какво е черно-бяло и червено навсякъде? Модните награди (Fashion Awards)

...
Какво е черно-бяло и червено навсякъде? Модните награди (Fashion Awards)
Коментари Харесай

Модните награда в Лондон събраха погледи от цял свят

Какво е черно-бяло и алено на всички места? Модните награди (Fashion Awards) за 2023 година Звездите, които участваха в Royal Albert Hall на 4 декември, преобладаващо се ориентираха към едноцветна палитра с няколко ярки червени тоналности (включително Гуинет Палтроу в кутюра Rosso Valentino от есен/зима 1965 г.) и изобилието от кристали и пайети (Амал Клуни, която носеше златна рокля на Versace, напомняща роклята на принцесата на Уелс за премиерата на кино лентата " " No Time to Die " ), заяви Vogue.


Ан Хатауей

Ан Хатауей в действителност е навлязла в модата през 40-те си години, за което свидетелства изборът ѝ на истинска рокля Valentino от сбирката пролет/лято 1993 година на римската фешън къща. " Valentino я сътвори, мислейки за спагети ", сподели, колегата на стилния дизайнер Валентино Гаравани, Джанкарло Джиамети, пред събралите се кореспонденти. Какво повече може да се желае от една визия за аления килим от устойчиви стандарти, безупречна направа и мотив да се яде паста след събитието?

FKA Twigs

Като се има поради, че FKA Twigs извърши дует с английски електронен музикант и продуцент Koreless по време на последното показване на Valentino на Седмицата на модата в Париж, беше напълно естествено тя да носи дизайн на марката на 4 декември: по-конкретно визия 44 от ревюто пролет/лято 2024 на Римската фешън къща.

Летисия Райт

Известно е, че Prada е сложна за показване на аления килим, само че Летисия Райт се оправя всякога. Визията ѝ на стилните награди нощес приличаше на доста по-директна версия на роклята ѝ за телевизионните награди BAFTA през 2021 година, само че носеща също толкоз " добра сила ".


Микаела Коел


След като се завъртя на аления килим за Vogue World: Лондон в сако Ferragamo и подобаващи къси панталони, Микаела Коел още веднъж се обърна към Maximilian Davis, с цел да я облече за стилните награди, където получи премията Pandora Leader of Change.

Алекса Чънг

Marco Capaldo се нуждаеше от не по-малко от две седмици, с цел да сглоби 3980-те железни диска, от които се състоеше роклята на Алекса Чънг 16Arlington за стилните награди. Вдъхновен от Жана д " Арк, силуетът остави редакторката на английския Vogue " готова за борба " - или най-малко за стената от фотографи пред Royal Albert Hall.

Амал Клуни

Всичко, което свети, е Versace... Амал Клуни се появи на аления килим с рокля на Donatella, с цел да връчи нощес на козметична компания Charlotte Tilbury премията за особено самопризнание и затвърди статута си на една от най-добре облечените английски обществени персони за следващ път. " Когато мисля за Charlotte, някои от думите, които ми идват на разум, са... модернист, брилянтен, остроумен, образован, съчувствен, занимателен, танцьор, шампанско, цяла нощ ", сподели Клуни на публиката от сцената на Royal Albert Hall. " Вероятно би трябвало да спра дотук... " Със сигурност обаче, в случай че в миналото една рокля е била основана за цяла нощ, то това е тази.

Суки Уотърхаус

В петгодишния романс на Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън има нещо освежаващо, което не се крие, а звездата от " Daisy Jones & The Six " разгласи бременността си през ноември, до момента в който се изявяваше на сцената в Мексико. На церемонията по връчването на премиите за мода 31-годишната певица акцентира наедрялото си коремче с пяна от тюл, с помощта на модула Studio Holiday на H&M, който се продава за по-малко от 300 паунда. Доказателство, че на аления килим има място за шлагери от стилните магазини.

Памела Андерсън

Ако безупречната кройка на Памела Андерсън от Виктория Бекъм беше свежа, то решението ѝ да не се гримира на една от най-големите фешън вечери беше още по-свежо. " Исках да направя изказване ", показа неотдавна Андерсън пред Vogue за решението си да се откаже от грима на аления килим. " Просто си помислих: Правя това за всички девойки по света. В днешно време знаем ли въобще по какъв начин наподобява едно лице? Това е то. "

Лила Мос

Ако Лила Мос проправя своя път в модата, тя също по този начин на драго сърце се причислява към статута на супермодел на майка си Кейт, когато мотивът го изисква. През годините Кейт Мос е показвала някои от най-непредсказуемите моменти в стила си на Модните награди. Днес щерка ѝ, изгряващият модел Лила, се изяви на аления килим в Royal Albert Hall. За тазгодишното събитие Лила се обърна към албанския дизайнер от Лондон Nensi Dojaka, с цел да сътвори визия, която отдава респект на една от емблематичните рокли на майка ѝ от 90-те години. " Обичам да се усещам елегантна, шикозна и секси, а моделите на Nensi са идеалният баланс сред всички тези трептения, тъй че се усещам уверена ". Дългата до пода транспарантна рокля на Лила, елегантно скроена в прилепналата си форма, е направена от разтеглив металически ламиниран копринен жоржет. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР