Какво да купим за НЕЯ? – това е въпрос, който

...
Какво да купим за НЕЯ? – това е въпрос, който
Коментари Харесай

Идеалният подарък за всяка жена - вижте кой е той!

" Какво да купим за НЕЯ? " – това е въпрос, който всички си задаваме по празниците. Дали е брачна половинка, майка, щерка или другарка – изборът на стойностен подарък в множеството случаи е сложен.

От екипа на REFAN знаят, че при множеството дами един комплект прекрасен парфюм и козметика в никакъв случай не е непотребен. Ето за какво са се погрижили да ни улеснят по Коледа и особено за празниците оферират три подаръчни комплекта за дамите - комбинации от парфюмна вода и душ-гел с дълготрайни женствени ухания.

Парфюмна вода Refan Intense 126 впечатлява с искрящи плодови нотки на любеница, киви, пъпеш, нежно допиране на жасмин, розова циклама и топъл мускус. Комплектът включва и внимателно почистващ и кръвоспиращ кожата душ-гел, който резервира влагата в нея и продължително се грижи да я парфюмира.

Друг вид е парфюмната вода Refan Intense 187 с нежно благоухание на плодове и цветя за дамите, които обичат бергамот, праскова, цветисти ноти на роза, орхидея, виолет, ванилия, мускус и магнолия. Комбинацията й с душ-гел, съдържащ морски колаген и концентрат от кисело мляко за поддържане на кожата и хидратиране на сухите зони, сформира комплект Refan Intesne eau de Parfume и душ-гел 187.
Напоследък цветисто ориенталските аромати са извънредно търсени. Парфюмна вода Refan Intense 192 е опияняващ букет от шипър, дъбов мъх, арабски жасмин, пачули, ванилия, мускус и също е в комбиниране със кръвоспиращ душ-гел с обща тенденция на мириса като парфюмната вода - това е третото предложение за комплект Refan Intesne eau de Parfume и душ-гел 192.

Който и от комплектите да изберете, няма да сбъркате – ще получите качествени артикули, а от REFAN са помислили и за бюджета ви - плащате единствено парфюма и взимате душ-гела като добавка към него. По този метод получавате 100 мл натоварен и дългогодишен парфюмен мирис и 250 мл душ-гел в същата мирисова гама за спомагателна грижа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР