Какви са начините да уголемим устните си по естествен път?

...
Какви са начините да уголемим устните си по естествен път?
Коментари Харесай

Можете да имате по-сочни устни без инжекции!

Какви са методите да уголемим устните си по натурален път?

Четкайте и ексфолирайте устните си

След като сте измили зъбите с четка, направете го и с устните. Текстурата и типът на устните ще се усъвършенства доста, в случай че ги търкате леко и нежно със суха, мека четка за зъби. Това ще отстрани мъртвите кафези и ще направи устните по-гладки, както и ще подтиква кръвообращението, поради което устните ще наподобяват по-обемни. За да подобрите резултата от пилинга, може да сложите малко мед или вазелин върху четката.

Ексфолирайте устните постоянно, с цел да наподобяват по-големи.
Доброто ексфолиране ще усъвършенства кръвообращението, вследствие на което устните се подуват леко и наподобяват по-големи, както и по-млади.

Пригответе си естествен скраб, като смесите малко количество захар и вода като паста. Добавете няколко капки овлажняващо масло за по-добро хидратиране и нанесете сместа върху устните. Масажирайте в дребни кръгове, по-късно изтрийте и нанесете обичания си еликсир.

Използвайте натурални средства вместо химически артикули за увеличаване на устните

Направете си подобен плъмпър благодарение на есенциални масла и натурални домашни съставки. Ефектът няма да е дългогодишен, само че ще придаде на устните повече размер и страст най-малко за няколко часа.

Канелено масло

Това е една от главните съставки в множеството артикули за увеличаване на устните. Стимулира капилярчетата в устните и усъвършенства кръвния поток, като прави устните огромни и розови. Добавете капка от него в балсама за устни или в глоса и го използвайте всякога, когато желаете устните ви да наподобяват по-атрактивно. Може да усетите леко обтягане или парене, само че ще отшуми бързо.

Масло от мента

Действа на същия принцип като канеленото, само че има и прелестен охлаждащ резултат. Добавете няколко капки към чаена лъжичка вазелин и го използвайте постоянно като еликсир.

Масло от чушки кайен

Може да си приготвите домакински еликсир като смесите 1 супена лъжица кокосово масло с 1/3 супена лъжица разтопено какаово масло и 20 капки бадемово масло. Добавете към това и 2 капки масло от кайен и ще се сдобиете с естествен еликсир за увеличаване на устните.

Правете постоянни извършения за устни

Звучи необичайно, само че тези извършения също ще оказват помощ устните да наподобяват по-големи. Трябва да сте непрекъснати и да ги вършиме всеки ден най-малко един месец, а по-късно най-малко три пъти седмично.

Подсвиркване

Жените и мъжете, които свирят на духови принадлежности имат по-пълни устни, тъй като постоянно употребявате мускулите им. Най-лесният метод и вие да постигнете същите резултати е да изберете обичаната си мелодия и да си я подвирквате в продължение на 3 до 5 минути дневно колкото се може по-силно.

Усмивки и целувки

Дръжте устните затворени и се усмихнете колкото се може по-широко. Задръжте усмивката за 5 секунди и избутайте устните напред, като че ли ще целунете някого. Задръжте още веднъж 5 секунди. Повторете всичко най-малко 20 пъти.

Движете встрани и завъртете

Затворете устни и ги стиснете, по-късно ги движете наляво и надясно колкото можете повече, като задържате по 5 секунди на всяка страна. Повторете 15 пъти.
Затворете устни, протегнете ги напред като за целувка и пробвайте да ги завъртите по часовниковата стрелка най-малко два пъти, по-късно назад. Повторете 10 пъти.

Перфектна грим визия с розово червило
Грешките, които позволяваме при оформяне на веждите

10 хрумвания за маникюр в бяло

15+1 хрумвания за пастелен маникюр
Изберете безпристрастен колорит червило съгласно вашия вид кожа

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР