Какви ги върши талантливият иначе Кристиан Костов, се питат отдавна

...
Какви ги върши талантливият иначе Кристиан Костов, се питат отдавна
Коментари Харесай

Тотален шок: Депресираният Кристиан Костов си напомпа устните и си смени името! (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)

Какви ги прави надареният другояче Кристиан Костов, се питат от дълго време хилядите му почитатели. Сагата с измененията в настроението и визията на Крис не са от през днешния ден – той се е явявал с маникюр, облечен като момиче и какво ли още не. Но преди часове безусловно втрещи всички с умопомрачителна образна смяна.

Дни откакто призна обществено, че е в меланхолия и не може да понася самичък себе си, Костов реши да промени фейса си. Той разгласява фотос, на който е с очевидно уголемени устни и променено име. Написал се е Kurisuteena, както и да се произнася това…

Знаем, че Кристиан не можеше повече да понася фактът, че е на относително зрелост, само че продължава да наподобява на възпитаник. Това му приказват и почитателите нон-стоп, което очевидно го е довело до нервност. Да, факт е, че Костов няма тип на мачо, само че това е природата му, с която явно самият той не е в синхрон.

За благополучие, устните на Крис не са напомпани с хиалурон, а са минати през една от стратегиите в телефона му, само че това не значи, че няма да реши да ги промени и действително.

„ Той е ужасно комплицирано момче, което очевидно още търси себе си. Дано се откри скоро и да бъде благополучен “, пожелават му почитатели.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР