Каква майка е чаровната синоптичка на NOVA Гери Малконадска? Доста

...
Каква майка е чаровната синоптичка на NOVA Гери Малконадска? Доста
Коментари Харесай

Гери Малкоданска за малкия Лео: Какви са страховете й, каква майка е?

Каква майка е чаровната синоптичка на NOVA Гери Малконадска? Доста последна, в случай че би трябвало да се има вяра на думите й. 

Пред камерата на " На кафе " тя показа, че непрекъснато е към дребния Лео и дебне дали няма да хване нещо рисково. Затова се и надява, че с времето ще стане по-спокойна.

" Всяка майка е подложена на непрекъснато на боязън за своето дете. Старая се непрекъснато да съм към него. Надявам се с времето да се успокоя и да не се опасявам толкоз ", разкри още тя.

А какъв е ключът за благополучие за Гери? " Стига да имаш едно детенце, е изцяло задоволително да си благополучен ", безапелационна е тя и си пожела да има повече от едно. 

Иначе самият Лео към този момент приличал повече на нея, само че е уверена, че като порасне самичък ще избере на кого желае да наподобява.

Гери Малкоданска стана майка на Лео на 29 септември. Бебето се появи на бюл свят прибързано, а дълго време след раждането си е бил в кувьоз. 

Самата тя преди време приказва за проблемите по време на бременността си. " Проблемите започнаха в петия месец. Тогава към този момент се знаеше, че ще има прибързано раждане. Кога тъкмо ще се случи, никой не може да каже ", призна тя.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР