Каква магия притежават хората със зелени очи и в какво

...
Каква магия притежават хората със зелени очи и в какво
Коментари Харесай

За хората със зелени очи

 За-хората-със-зелени-очи

Каква магия имат хората със зелени очи и в какво в никакъв случай не бъркат? Човекът със зелени очи е доста мощна персона! 

В множеството случаи индивидът със зелени очи е благонадежден и доблестен, по-рядко — подъл и изменчив. Зеленооките са с рицарска природа и в никакъв случай не се отхвърлят елементарно. Обичат да оказват помощ на другите и се усещат по-комфортно, по този начин да се каже, „ зад кадър “. Получават наслаждение от това, че са внесли своя непретенциозен дял за богатството на някой различен.

Зеленият цвят на очите, чието значение астролозите съпоставят с силата на Венера и Нептун, характеризират индивида като отличен събеседник и слушател. Психолозите означават, че хората със зелени очи са по-склонни към триумфа, тъй като от една страна са постоянни, а от друга — мечтаят и имат огромно въображение.

В връзките с приятелите зеленооките са постоянно положителни и великодушни, а във връзка с неприятелите са задоволително кардинални и непрекъснати в решенията си.

За притежателите на зелени очи е присъща загадъчността, а огромното преимущество им е, че в никакъв случай не бъркат за хората. Свойствено за тях е също и че не са конфликтни персони. Изхождайки от наблюденията на експертите, личностите със зелени очи са нежни и раними, открояват се с невероятна честност в любовта.

Любовта за тях е нещо свято и няма да разрешат на никой на света да й посегнат. Ако сърцето на зеленоока персона е заето, не трябва даже да се пробвате да го присвоите.

Зеленооката жена е прелестна: вярна, грижовна, способна да прости и постоянно подготвена да помогне. А пък зеленоокият мъж постоянно е обратното  — бързо уморява възлюбената си с жестоки условия и натрапчиво отношение на всяка крачка. Зеленооките хора не простят никакво изменничество, било от от страна на обичания човек или другар.

В професионалната сфера хората със зелен цвят на очите без особени старания са способни да се оправят с виновните задания, мнозина от тях са уважавани началници. Характерни със своите условия, както към себе си, по този начин и към близките.

Не забравяйте, че цветът на очите е единствено проекция на вътрешния свят, само че никога не е негово безусловно отражение.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР