“Каква е рецептата? Мъри и Иво с истината напред! Ние

...
“Каква е рецептата? Мъри и Иво с истината напред! Ние
Коментари Харесай

НКП разясни защо вчера сектор “Б” не включи Наско при Мъри и Ивков

“Каква е рецептата? Мъри и Иво с истината напред! Ние компактно и изрично зад тях! ”. Такъв транспарант издигнаха ентусиастите на Левски от бранш “Б ” по време на вчерашното домакинство против Лудогорец.

Той провокира доста полемики, най-важната от които е за какво не е включен и мажоритарният притежател на “сините ” Наско Сираков.

Ето какво дава отговор НКП на Левски с коментар под пост с вчерашния транспарант:

“Наско не участва в надписа, тъй като е ангажиран да търси 100 - 150 милиона от измамници до момента в който стопира жизненоважни прехвърляния в очакване на бащица. Има си и други грижи...да обезпечава цялостна бистрота както и да опустоши (водейки 20 000 от вас) цялото БФС. Поради тези визионирски задължения на Наско, поддържаме хората с по- простите цели, които явно са сами в борбата си: На първо място истината и на второ - решенията да се взимат там, където би трябвало, а точно на Герена. ”
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР