Както знаете, Библията освен религиозна книга е и енциклопедия на

...
Както знаете, Библията освен религиозна книга е и енциклопедия на
Коментари Харесай

Тази рецепта от Библията на 3500 години лекува всичко

Както знаете, Библията с изключение на религиозна книга е и енциклопедия на естествената фитотерапия. Рецептата е толкоз простичка, че изначало ще се учудите от кое място подобен мощен резултат, само че е задоволително да я пробвате, с цел да се убедите.

Става дума за чай от маслинови листа. Оказва се, че листата на маслиновото дърво съдържат някакъв суперактивен съставен елемент, който работи лечебно при  гонорея, пневмония, херпес, туберкулоза, хепатит, менингит и грип.

Бори се с гъбички и бактерии, а чаят от маслинови листа оказва помощ и при ботулизъм, стомашна язва, синдром на хроничната отмалялост, енцефалит, малария, атеросклероза, зараза на пикочните пътища и дифтерия.  

Необходими съставки: 

• 20 броя здрави, само че сушени листа от маслиново дърво;

• 3 литра чиста вода. 

Начин на подготвяне:

Сложете сушените листа в горещата вода и оставете да врат почти 10 минути. След това ги извадете от водата и оставете готовият чай да изстива при стайна температура към 15 минути. Може да добавите естествен мед или лимонен сок към чая, в случай че желаете. Употребявайте го всеки ден в продължение на няколко седмици.

Инфо: zdrave.to

Тагове: Библията рецепта маслинови листа болести лек
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР