Както всяка година, НОЩ/Пловдив 2019 ще се преобрази в общо

...
Както всяка година, НОЩ/Пловдив 2019 ще се преобрази в общо
Коментари Харесай

НОЩ/Пловдив 2019 - общо място за публика, съвременно изкуство и културно наследство

Както всяка година, НОЩ/Пловдив 2019 ще се преобрази в общо място и време, когато посетителите й ще се слеят с пъстротата на културния живот в града посредством събитията, готови от музеите, галериите и ателиетата, читалищата, църквите, общностните домове и разнообразни организации.

На 13, 14 и 15 септември мотото “Общо място” ще сътвори връзка сред минало и настояще, откъс и целокупност, предлагайки неизмеримо пътешестване във времето и културния живот на Пловдив.

Основната програмата на НОЩ/Пловдив 2019 - така наречен кураторска стратегия, в границите на която актьори от целия свят ще интерпретират мотото “Общо място”, е съсредоточена в няколко събития в Стария град и се стреми да покаже неговото по-малко познато лице.

Важен съидейник на НОЩта е и Драматичен спектакъл – Пловдив, който е главен сътрудник в организирането и представянето на платформата Creative Media Lab с куратор Петко Танчев.

Продължение на платформата ще бъде и огромна мултимедийна творба, която ще показа някои от емблематичните знаци на Пловдив.

Аудио-виуалният план Ground Control на Петко Танчев (Пловдив) и Axel Rigaud & Crystal sound (Париж) ще предизвика въображението на публиката в Античния спектакъл, съчетавайки значение, облици и фикция.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР