Както вече ви съобщихме екипът на Господари на Ефира публикува

...
Както вече ви съобщихме екипът на Господари на Ефира публикува
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития за новия потресаващ случай на насилие срещу деца сираци

Както към този момент ви съобщихме екипът на " Господари на Ефира " разгласява шокиращи фрагменти, на които възпитателката Людмила Петрова упражнява физически и душевен тормоз над децата в обществения център. Въпросното лице заема длъжността на краткотрайно изпълняващ шеф на Центъра за настаняване от фамилен вид. „ Кажи ти какво приказва на открито? Ти като отиде за какво не сподели на господина? Защо не сподели на господина, воня? Как седна да ядеш, ма? Що не отиде да те нахрани оня там? “, пита дамата, която през това време постанова с плесници дребното момиченце, повелено на пода.

Людмила Петрова продължава с неприемливите думи към децата и ги назовава глупави, кара ги да си смъкват ръцете и да не се пазят, когато ги постанова брутално. Освен това ги унижава като ги атакува, че миришат и ги гони с думите " Марш отсам ".

Стана ясно, че Центърът за настаняване от фамилен вид се намира в с. Борован. Репортер на " Господари на Ефира " се срещна с възпитателката от скандалния и шокиращия случай и изиска коментар на терора й по отношение на децата.

Людмила Петрова съобщи, че се извинява, съжалява за постъпката си, която била еднократна. Според нея просто е реагирала прочувствено, а другояче се държи добре с децата. Репортерът на " Господари на Ефира " разясни, че ужасяващото и й неприемливо държание не е било еднократно, тъй като те имат фрагменти от най-малко два сходни случая на физическо и словесно малтретиране.

Децата от центъра, от своя страна, обявиха пред камерите без да се виждат лицата им, че постоянно са бити.

Кметът на с. Борован съобщи пред екипа на предаването, че казусът е изцяло неприемлив, ще има съответна реакция и ще бъдат взети ограничения още в сегашния миг. Също по този начин и комисия ще проверява случая.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР