Както вече ви информирахме, от компанията говориха и за предстоящи

...
Както вече ви информирахме, от компанията говориха и за предстоящи
Коментари Харесай

Mercedes удари Tesla в земята: Вади електромобил с автономен пробег от... 1 200 км

Както към този момент ви информирахме, от компанията приказваха и за идни транспортни средства за своята електрическа линия EQ, като съгласно проекта всеки бензинов автомобил ще има електрически аналог до 2025 година.

Основното събитие обаче ще бъде представянето на новата идея EQXX, която в бъдеще може да заеме мястото на флагман на марката. Засега не е допустимо да се добие усещане за външния тип на автомобила, само че от тийзъра можем да кажем, че той ще получи извънредно футуристични форми.

Засега спецификациите също се пазят в загадка. Знае се единствено, че EQXX може да пътува от Пекин до Шанхай с едно зареждане. Тоест колата е способна да измине разстояние от 1 200 километра без да се постанова дозареждане. Mercedes-Benz чака EQXX да има най-дългия диапазон от всички електрически транспортни средства, създавани към днешна дата.

В допълнение, немската марка разгласи, че ще отстрани моторите с вътрешно горене до 2030 година За тази цел Daimler влага към 40 милиарда евро в електрически транспортни средства. Но в това време те подчертаха, че това ще се случи единствено на тези пазари, където е допустимо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР