Както вече стана ясно, няма да бъда в листата на

...
Както вече стана ясно, няма да бъда в листата на
Коментари Харесай

Георги Кадиев няма да е в листата на БСП в Стара Загора, посочи коя кауза остава в сърцето му

" Както към този момент стана ясно, няма да бъда в листата на " Българска социалистическа партия за България " в Стара Загора, не по мое предпочитание.

Аз си потеглям, само че идеята " Марица-Изток " и идеята Стара Загора остават в сърцето ми ", показва някогашният народен представител от Българска социалистическа партия.

" Стара Загора, Казанлък, Чирпан, Раднево, Гълъбово, Братя Даскалови, Опан, Павел Баня, Мъглиж, Николаево, Гурково- постоянно може да разчитате на мен, написа още той.
 Кадиев: Мерките на държавното управление за понижаване цените на силата са странни Кадиев: Мерките на държавното управление за понижаване цените на силата са странни
" Мерките на държавното управление за понижаване цените на силата са странни. Част от тях нямат същинско отношение към цените, да вземем за пример създ...

той разгласи, че е значимо левите да се сплотяват, тъй като дясното в България е във напредък.

Ето какво написа още Кадиев:

" Дясното в България е в явен напредък, колкото и условно десни да са партиите.

ГЕРБ не падат, Демократична България с растеж, Има Такъв Народ се афишират за десни, Петков-Василев също, в ИБГНИ дясното стартира да надвива.
 Кадиев разобличи изказване от уеб страницата на Валерия Велева, че Кирил Петков не е харвардски ученик Кадиев разобличи изказване от уеб страницата на Валерия Велева, че Кирил Петков не е харвардски ученик
Проверка в базата данни на Харвард, до която някогашни студенти на университета имат достъп, демонстрира, че и Кирил Петков, и Асен Василев са...

В същото време най-наболелите тематики са леви: приходи, обезщетения за високи цени, пенсии, майчински, обществено уязвими групи, цени на ел.енергия, парно и вода.

Затова е значимо лявото да се сплотява и уголемява: с цел да пази решенията по тези тематики. Партия по партия, гражданско придвижване по гражданско придвижване, човек по човек.

Надявам се всички го схващат.

Кой ще води листи е псевдо-проблем. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР