Както вече стана ясно бившият на Емануела беше любовник на

...
Както вече стана ясно бившият на Емануела беше любовник на
Коментари Харесай

Рълев не издържа на изневерите на Дени и я натири

Както към този момент стана ясно някогашният на Емануела беше ухажор на Дени във втората фаза на риалитито, само че откакто той мина в племето на „ Гладиаторите “, хубавицата на „ Старейшините “ внезапно охладня към него, а в последните епизоди се умилкваше към Иван.

 

Очевидци разкриват, че Рълев не можел да повярва на очите си, че обичаната му се мляска с различен. Последвал нечовечен скандал, само че малко по-късно напрежението утихнало и първенецът й дал прошка. След като по Нова тв бе излъчен и последният епизод от риалитито, бе изработен прием на звездите на продукцията, където спечелилият още веднъж спипа Дени да се натиска с Мартин под въздействието на големи количества спиртни питиета. Това към този момент преляло чашата му на самообладание и той поставил завършек на връзката си с ненаситната дъщеря на устатата брокерка Виолета Стайкова.

 

Още преди време стана ясно, че Денислава Велкова се е утвърдила като блудница №1 в петия сезон на „ Игри на волята “. По време на надпреварата за огромната премия, тя била обладана от още трима участници в предаването. Най-напред през нея минал пловдивският манекен Благо Мастагарков, който любил по мрачно палавницата на „ Старейшините “ в храстите край Дивата река. На по-късен стадий, Дени се озовала на клона на Мартин Елвиса и седмици наред двамата разменяли нежности, а най-после кацнала и на клона на Иван Рълев.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР