Както вече ФАКТИ съобщи, премиерът Бойко Борисов се разгневи на

...
Както вече ФАКТИ съобщи, премиерът Бойко Борисов се разгневи на
Коментари Харесай

Премиерът към бизнеса: Продайте си Mercedes-ите и Maybach-ите и ще платите!

Както към този момент ФАКТИ заяви, министър председателят Бойко Борисов се разгневи на ветото на президента Румен Радев и насочи остри рецензии към президента, че си е сменил мнението за два дни около въвеждането на новия Закон за изключителното състояние. Борисов го разкритикува, че не предлага съответни различни ограничения, а по-късно се обърна и към бизнесмените, чакащи помощи от страната в спешния миг - " продайте си по един автомобил от Mercedes-ите и Maybach-ите и незабавно ще платите за първия месец. Под 200 000 евро няма кола... ".

" По време на партията на президента Радев пенсиите станаха по 3 $ на месец. Аз това няма да го позволи. До последния лев ще стискаме, с цел да имат пенсионерите пенсия. ", съобщи той.

" От това, което прочетох, че е споделил президентът, той няма една съответна мярка. Хем останалите наранени страни одобряват избавителни пакети за най-бедни и за дребните бизнесмени. Да, те афишират, че ще поддържат, само че никой не е споделил с какъв брой. Говорим за такива мощни стопански системи, на които ние сме подвластни. Ако спре автомобилният пазар, в случай че спрат автомобилните колоси във Германия, Франция, Италия, ами то тогава нашите 250 завода в автомобилния клъстър за къде ще създават тези елементи - стъкла, фарове, мигачи, кабели, електроника? ", запита, разсъждавайки, Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР