Както вече ФАКТИ съобщи, днес министър-председателят Бойко Борисов лично инспектира

...
Както вече ФАКТИ съобщи, днес министър-председателят Бойко Борисов лично инспектира
Коментари Харесай

Борисов по адрес на президента: За този не искам да говоря!

Както към този момент ФАКТИ заяви, през днешния ден министър-председателят Бойко Борисов персонално инспектира строителството на автомагистрала „ Струма” и тунела „ Железница”. Премиерът направи няколко паметни коментара пред публицисти във връзка настоящите събития в страната, не изневерявайки на добре познатия си народняшки банален жанр.

" Трябва да се съблюдава заповедта на министъра на опазването на здравето, която е направена въз основата на подаденото от щаба и най-хубавите потвърдени специалисти! Нищо по-добро в света някоя страна не е приложила от България. Точно противоположното! Всички мои сътрудници, които се вършиха на бабаити, като обясняваха по какъв ли не метод " леко грипче ", " едно грипче ", в този момент хилядите трупове ги поставят по найлонови чували и няма къде да ги погребат. Вие добре го виждате това. Господ да е с нас, по този начин да минем ", надява се Борисов за обстановката с ковид.

" Разпоредих на министъра да отпуснем и четвъртък, по тази причина за три дни ще устоят. Пазарите работят и в четвъртък, и в понеделник. Гъвкаво да работят! За три дни аз съм си поставил лук и той не се спарва. Извинявам се на този, дето показваше по какъв начин за една нощ му е пресъхнал лука. Няма да изсъхне за една нощ! Всеки взел по една връзка и вика - изсъхна ми лукът ", засегнат е от недоволството на пазарджиите министър председателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР