Както Varna24.bg съобщи, грабеж на 500 лева оборотни пари от

...
Както Varna24.bg съобщи, грабеж на 500 лева оборотни пари от
Коментари Харесай

Храбрата продавачка Ваня с голи ръце обезоръжи крадец и му взе пистолета

Както Varna24.bg заяви, обир на 500 лв. оборотни пари от магазин за хранителни артикули е осъществен на 23 ноември, към 20.35 часа, а полицията потърси подпомагане от жителите за откриване на причинителите. 

Аз бях с колежката на касата, в този миг влезе маскираният и сподели да му дадем оборота. Ние се опитахме да го забаламосаме, обаче той беше толкоз настойчив. Каза да да слагаме парите в плика. Това описа Ваня Кръстева – консултант-продавач в магазин във Варна, която самоуверено протегнала ръка, с цел да обезоръжи маскиран нападател.

Преди самият грабеж в магазина влезнал още различен подозрителен клиент. " Видимо си беше от наркозависимите. Купи си 1 вафличка. Направи ми усещане, тъй като гледаше към чекмеджето. Вторият влезе 5-6 минути след него. Имахме клиенти още, изчаквали са очевидно да се изпразни “, споделя още тя.

След като тя протяга ръка към оржието, то се разпада в ръцете ѝ. " То се разглоби, част от него падна на земята. Дадох си сметка, че съм в заплаха по-късно. То в първия миг не мислиш от адреналина “, споделя още тя пред bTV. По думите ѝ няма тактика по какъв начин да се работи в такива моменти. " Не сме единствено ние, и други сътрудници несъмнено са потърпевши “, счита още дамата.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР