Както стана ясно, причината поп фолк звездата Емилия да изчезне

...
Както стана ясно, причината поп фолк звездата Емилия да изчезне
Коментари Харесай

Вижте колко е красива бременната Емилия СНИМКА

Както стана ясно, повода поп фолк звездата Емилия да изчезне от медийния свят още в разгара на лятото, е нейната трета бременност.

Преди броени дни изпълнителката на шлагера " Турболенция " разгласи с половин уста новината, че с Жорж Башур са в очакване на дете. Певицата пусна стори след няколко месеца липсва от мрежата, с което сподели по какъв начин наподобява и по какъв начин се усеща.

Красивата изпълнителка записа особено видео, с което да честити рождения ден на Радио Веселина. На него тя в действителност сияе, дивят се чалга почитателите. Певицата обаче не обели дума за хубавото събитие в живота си, евентуално от поверие.



Емилия е една от дребното родни звезди, които взеха решение да запазят в цялостна загадка бременността си и да се предпазят от неприятни очи. Именно поради това Емилия не е качвала свои настоящи фотоси към този момент няколко месеца, а точно от момента, в който е научила, че ще става майка за трети път.

Точно в този миг стопира и всичките си участия и реши да не прави министър председатели на нови планове. А осведомени издават пред нашата медия, че има записани и снимани видеа за най-малко две години напред, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР