Както прогнозирах още в началото на т.нар. протести „Дубайската революция“

...
Както прогнозирах още в началото на т.нар. протести „Дубайската революция“
Коментари Харесай

Фенове и душмани на джендърите в щаба на "Великото народно въстание" на 2 септември

Както предвиждах още при започване на така наречен митинги „ Дубайската гражданска война “ завърши скоропостижно. Това разяснява Иван Михайлов от Брейкинг.бг.

На фонтана пред президентството се събират не повече от 50 души, други 10 дремят в палатките на „ Орлов мост “ и пред ректората. Това е.

Дори малките екрани, които обслужват напълно метежниците, към този момент пускат фрагменти от празния площад с думите „ Протестиращите се събират…. “. Организаторите от „ Отровното трио “ пък поливат кончината на начинанието си в скъпарските заведения за хранене в центъра.

Даже Христо Лодкаря изчезна, а до неотдавна не слизаше от малките екрани и БНР. Може би е отишъл на море дружно с „ майките “ от „ Системата ни убива “? За мижавите митинги от пет души в огромните градове на страната да не приказваме. Крах, цялостен провал.

Затова ръководителите на метежа се ориентираха към Facebook. И си заплюха сакралната дата 2 септември, когато щели да провеждат „ всенародно въстание “. И се почнаха едни закани със гибел, кръв, физическо принуждение.

„ Протестът ще продължи досега на приемането на оставките. Да отвоюваме свободата на Отечеството и да изтръгнем страната от мафиотското ръководство “. Това се изцепи преди дни освободеният от армията военачалник Димитър Шивиков.

И той 50 дни бил по площадите и протестирал. Кариерата на някогашния командващ на контингента ни в Афганистан доста наподобява на тази на различен някогашен боен – Румен Радев.

Шивиков също подаде доклад за овакантяване на армията през 2015 година, с цел да се кандидатира в политиката. За кмет на Карлово, повдигнат от предприемчив комитет. Като преди този момент бе заплетен в редица кавги, за което бе разследван и даден на съд по разнообразни обвинявания за занемареност, само че най-после оневинен.

Той го направи в миг, когато ръководещото мнозинство-ГЕРБ и Реформаторския блок трансформираха няколко закона, с цел да го оставят в армията. Разликата е, че за далаверите на Радев, назначението на любовницата му за пиар на втори контракт, се разбра откакто напусна армията и стана претендент на Българска социалистическа партия за президент.

Шивиков не съумя да стане кмет на Карлово, нито през 2015 година, нито през 2019 година, когато бе повдигнат от Вътрешна македонска революционна организация. И двата пъти губи с огромна разлика от някогашния водач на Съюз на демократичните сили Емил Кабаиванов.

И на двата вота за Шивиков гласоподаваха към 4000 души, сочи справката в ЦИК. Както се споделя никой не е оракул в личното си село. И неуспелият политик се хвърли да „ разчиства площадите от мафията “. Сега, внимание!

„ Непрекъснато ще обявявам мнението си и няма да ме спрете. Педерастите, лесбийките и джендърите са такива. Как да ги назоваваме? Цветята на България ли? Не ме блокирайте и къде виждате нарушение на общоприетите правила за езика на омразата?

Аз желая да пребивавам в естествена страна, а не в страна с цензура. Долу ръцете от българските деца! Нашите деца са момчета и девойки. Това към този момент минава всевъзможни граници на приемливост. Или излизаме на улицата да защитим правата си или изчезваме като народ.

Да излезем по площадите на 16 март и да почистим Отечеството от предателите! Всичко се състои в нашите задружни сили. “ и „ Дела трябват, а не думи. “ да осъществим заветите на Апостола и да си върнем Родината! “.

Това написа енергично във Facebook същият този Шивиков на 28 февруари 2019 година.

Да ви звучи познато?

Сега този антиджендър стачкува дружно със бранителя на гейбраковете Хаджигенов и почитателите на джендъридеологията от „ Да, България “. Вече джендъри не го вълнуват, в този момент бори „ мафията “, т.е. играе съгласно далаверата. С Хаджигенов го сплотява жаждата за власт.

Освен Шивиков в обществените мрежи закани за гибел, въстание и кръв на 2 септември сипят и други някогашни генерали. Генерали без войска. България може би е преди всичко в света по брой на генерали от МО и Министерство на вътрешните работи. Без войска.

В понеделник някакъв цивилен комитет, формиран най-вече от някогашни чиновници на комунистическото военно разузнаване – Разузнавателно управление на Министерството на нар и сътрудници на Държавна сигурност, щял да прави възвание за гражданска война и поддръжка за Румен Радев в Българска телеграфна агенция.

Сред тях е и един някогашен военачалник от армията Цанко Доленски, единствено на 71 години. Доленски командваше поделението в Кресна преди 10 ноември 1989 г, с огромно натегачество съумя да се уреди в благоевградската дивизия, а след рухването на режима кариерата му потегли стремително нагоре. Стана началник на Военна полиция, след това пълководец на Първи армейски корпус, някогашната Първа войска.

Всички служили под командването на Доленски знаят мръсните му номера и терора, който той прилагаше върху бойци и офицери. Някои твърдяха, че семейството му дава отговор изцяло на характера му.

Та въпросният Доленски преди 15 години се опитва в политиката, беше лидер на листа на „ Коалиция на розата “, общ брой от партии на Кръстьо Петков, Гюнер Тахир, Александър Томов-Лупи и още маргинали, за парламентарните избори в Благоевград. За цялата страна обединението получи общо 1,3 % от гласовете на българите.

Та тази 71-годишна „ фуражка “ ще ми изяснява по какъв начин да пребивавам и се кани с въстание да взима властта и да ме ръководи.

Останалите подкрепящи Румен Радев са на същата възраст. Членуват в комунистическите организации като Съюз на офицерите и сержантите от запаса и запаса, където на чаша водка някогашни фатмаци мечтаят за Съюз на съветските социалистически републики и славната Българска национална войска, която щяла да победи Турция за два дни.

Говорил съм с такива хора, те живеят в 1975 година, когато са били офицери. Гледат единствено съветска телевизия, поздравяват се за 9 май, Ден на успеха и се срещат със севернокорейски приятели. Това е.

И тези ли ще ме ръководят? Заедно с Румен Радев? И някогашната съдийка Ченалова? Която пусна на независимост килъра от „ Соло “ и той до момента се крие в чужбина. Която бе наречена „ Гнила ябълка “ на правосъдната система от френския дипломат.

Това ли са новите „ кимонгеоргиевци “, които с прелом ще смъкват законно определено държавно управление? За тях една добавка, Червената войска не е на Дунав. А идеологът и спонсор на „ революцията “ е в отдалечен Дубай.

За младите, които още се търкалят по жълтите павета, мислейки си, че вършат някаква гражданска война, да напомним кой е Кимон Георгиев.

Офицер от българската войска, губи окото си през Първата международна война, уволнен от държавното управление на Стамболийски с чин полковник. Заедно с Димо Казасов и Дамян Велчев, също уволнен полковник от армията, вършат три преврата-1923, 1934 и 1944 година.

Кимон Георгиев е и първият министър-председател на държавното управление на Отечествения фронт, спуснало черната завеса на тоталитарния комунистически режим над България.

Нищо, че през 1923 година държавното управление на сговора, в което той е министър, потушава в кръв така наречен Септемврийско комунистическо въстание, поръчано и платено от Москва.

Сега виждаме същата симбиоза. Българска социалистическа партия дружно с сякаш дясната „ Демократична България “, антиджендъра Шивиков се прегърнал с фена на гейбраковете Хаджигенов, ляводесните от градската десница и броячите на комари против постоянни грантове са дружно с проруската партия „ Възраждане “.

Бъркоч и тюрлюгювеч омешан с една единствена цел-власт, власт и отново власт.

Един някогашен военачалник от Министерство на вътрешните работи, след това консултант на Румен Петков и той плаши с кръв, отплата и въстание.Доскоро генералите от Министерство на вътрешните работи будеха единствено подбив, твърдяха, че са повече от генералите в армията.

Сега към този момент не им се смеят, почитат ги, тъй като пишат пламенни революционни статуси във Facebook против властта.

Най-нелепото е, че тези генерали без войска, се пускат с униформите си, макар, че от дълго време не са на работа. Преди 1944 година да срамиш униформата с политика е било срам за офицера. Сега е съвременно. Да плашиш с военни, които в действителност са грохнали пенсионери.

Можете ли да сравнявате тези комунистически гащници с достойните български генерали и офицери победили англичани, французи, гърци, турци, италианци, румънци, сърби, руснаци и колониални бойци от два континента по време на войните за национално обединяване?

Това е все едно да сравнявате легендата Списаревски с Румен Радев.

На тези ли ще дадем властта? На феновете на Северна Корея и Сталин? Те не ги желаят в личното им село, тръгнали министри да стават. Не, благодаря.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР