Както през 2018 г., така и през 2019 г. Здравен

...
Както през 2018 г., така и през 2019 г. Здравен
Коментари Харесай

МЕДИКЪЛ ТУР 2019: Безплатни консултации във Варна на 23 и 24 април


Както през 2018 година, по този начин и през 2019 година Здравен информативен център Медикъл Караджъ продължава своята превръщаща се в традиция самодейност „ Медикъл Тур “ . С националната акция „ Медикъл Тур “, Здравен информативен център Медикъл Караджъ предлага на българските пациенти опция за безвъзмездни съвещания с специалисти на място. Тази година нашия медицински тур, целящ да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните способи и технологии в медицината, стартира от Варна.

Пациенти от Варна и района, които се интересуват от опциите за диагностика и лекуване в чужбина, ще могат да получат информация и консултация на място в офиса ни на адрес ул. Михаил Колони 19, Варна на 23 и 24 април 2019 година Пациентите ще могат да се срещнат с специалисти от здравния център и да се осведомят за подобаващите за тях според от здравословния им проблем лечебни заведения в чужбина, както и да дават здравната си документи за безвъзмездна първична консултация.

Здравен информативен център Медикъл Караджъ си партнира с над 100 лечебни заведения в 9 страни по света и непрестанно уголемява партньорската си мрежа, с цел да отговори на всички потребности на пациентите в България.

По време на самостоятелните срещи специалистите се срещат с всеки съответен случай и здравната документи по него, и дават информация за опциите за приемане на второ мнение и медицински услуги при подобаващ експерт с професионална експертиза и осведоменост. При нужда пациентите получават подпомагане за контакт с едно или повече лечебни заведения, с цел да създадат своя осведомен избор. Те могат да разчитат на помощта на Медикъл Караджъ при организацията и логистиката на лекуването си в чужбина. Благодарение на опита си и построените трайни взаимоотношения с едни от най-хубавите клиники в Турция, Израел и Европа, специалистите на Медикъл Караджъ имат опция да спомагат за бърз и безпроблемен контакт с едни от най-хубавите експерти и лечебни заведения в света, да ускорят напредването на документите, да спомогнат в организацията по пътуването и престоя в чужбина, както и следене на възстановителния интервал след завръщане на пациентите вкъщи. На разположение са когато и да е с информация по отношение на процедури, периоди, цени и организация на целия развой. Тези услуги са изцяло безвъзмездни за пациента.

През последните години от ден на ден хора по целия свят търсят медицински услуги отвън родината си. Пациенти от Западна Европа се лекуват зад граница най-често поради по-ниски цени или по-кратки периоди за достъп до доктор, до момента в който тези от България и Балканските страни нормално търсят в чужбина услуги, които не се оферират в страната им или са с по-високо качество. Пациенти от България най-често се обръщат към лечебни заведения в чужбина за лекуване на онкологични болести, ревматологични и комплицирани хирургични проблеми, инвитро оплождане, лекуване на наднормено тегло и диабет и други

Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация във Варна на 23 и 24 април 2019 година би трябвало да се обадят на тел. 0878 500 730 и да си запишат час.

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР