Както предварително обявихме, изпращаме писма до ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС

...
Както предварително обявихме, изпращаме писма до ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС
Коментари Харесай

Костадинов: Партиите продължават да мълчат, а ние продължаваме да питаме


Както авансово обявихме, изпращаме писма до ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи във връзка на липса на позиция от тяхна страна по случая с принуждение над дами на Паметника на Съветската войска.

Искаме да знаем каква е тяхната позиция във връзка на публичен проблем, по който те сякаш интензивно работят. Жени, привърженички на „ Възраждане “, бяха нападнати, бяха обгазени и удряни. Опитващите се да ги защитят мъже също бяха бити, а нашите борци за ненасилие – парламентарно показаните партии мълчат.

Ние от „ Възраждане “ сме безапелационни, че законът е за всички и се ползва съгласно делата, а не съгласно партийната и отборна принадлежност или според от гражданската позиция.

Надяваме се партиите най-сетне да са получили позволение от американския дипломат, който ги направлява като марионетки, да изразят позицията си по случая с насилието над дамите на паметника и да спрат лицемерно да мълчат. Липсата на позиция на парламентарно показаните партии би могла да докара до усещане в гласоподавателите, които единствено преди седмици по апел на избраниците си излязоха по площада, с цел да се опълчват на насилието, че партиите употребяват тематиката и човешката нещастия за добиване на политически дивиденти. Това ще докара до още по-ниско доверие в парламентаризма и българския парламент.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР