Както преди връчването на първия, така и преди връчването на

...
Както преди връчването на първия, така и преди връчването на
Коментари Харесай

Доц. Киселова: Конституцията не е предвидила изрични срокове, в които държавния глава да връчи втория мандат

" Както преди връчването на първия, по този начин и преди връчването на втория мандат, конституцията не е планувала експлицитни периоди, в които президента да бъде вкаран в процедурата, по тази причина е допустимо да има динамичност в консултациите ", съобщи доцент Наталия Киселова пред Българска национална телевизия. 

" Конституцията гледа на Народно събрание като на едно цяло от позиция на консултациите, които се организират сред президента и парламентарните групи. Трябва да гледаме на тази процедура като старания да се сътвори държавно управление. Свидетели сме на нещо, което не е доста зряло, тъй като вместо да ставаме очевидци на старания, се слагат условия ", добави още тя по тематиката за рулетката на мандатите, представена от " 24 часа ".

Тя показа, че има разминаване сред напъните, които показват политиците по студиата и това, което се случва в Народно събрание.

" Вместо да се концентрират върху това да се одобри държавно управление, те се концентрираха върху това да изслушват министри. Всички в Народно събрание сега желаят да са в съпротива на държавното управление ", добави доцент Киселова. 

" В сряда ще бъде импортирано за ново прегласуване наложеното несъгласие и допускам, че ще стигнем до наново приемане и президентът ще бъде задължен да го обнародва закона. Според мен машините, няма да могат да бъдат употребявани на идните избори, в случай че това Народно събрание не успее да избере държавно управление ", сподели тя по отношение на машинното гласоподаване и съобщи, че е по-добре да се гласоподава единствено на хартия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР