Както преди няколко дни ви споделихме, Lamborghini има планове да

...
Както преди няколко дни ви споделихме, Lamborghini има планове да
Коментари Харесай

Първи поглед към новото Lamborghini Countach

Както преди няколко дни ви споделихме, Lamborghini има проекти да възроди един от най-култовите си модели – Couuntach. Италианската компания удостовери информацията, а дружно с това сподели и няколко фрагмента, които дават дребна визия за това по какъв начин ще наподобява модерната версия на суперкара от 80-те.
 Първи взор към новото Lamborghini Countach

Макар и много скромни, фотосите демонстрират предната част на автомобила, където виждаме изписан модела Couuntach с типичен шрифт, както и много остри форми, типични за марката. Друг кадър пък ни демонстрира страничната част с капачката за резервоара, както и отвори за въздух, които да охлаждат мотора.

 Първи взор към новото Lamborghini Countach

Именно той е и в центъра на внимание при третия споделен кадър. Както знаем, новият Countach също ще разчита на V12, само че той ще бъде подкрепят от електромотор. Хибридната настройка ще обезпечи повече мощ и най-вероятно ще помогне със оправянето с високите екологични условия. Очаква се да разберем повече за новия модел напълно скоро, като е доста евентуално това да стане и в околните две седмици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР