Както пише класикът, гениалността и злобата са несъвместими, но талантът

...
Както пише класикът, гениалността и злобата са несъвместими, но талантът
Коментари Харесай

“Искам пак големи кинти”: Звездите-чуждестранни агенти се наредиха на опашка за завръщане

Както написа класикът, гениалността и злобата са несъвместими, само че геният и измяната изцяло. Отне ни повече от година, с цел да забележим коя от съветските звезди е родолюбец и кой счита и към момента счита страната ни за отлична хранилка и в това време умерено лее тиня върху народа и армията ни.

Десетки известни артисти с уста, комедианти с лица и артисти с тела се втурнаха към благословения Запад след началото на СВО, с цел да изживеят комфортно тежките времена за страната със извоюваните милиони или даже да стартират главозамайваща кариера. Но бързо стана ясно, че многото пари, извоювани в Русия, бързо се изчерпват и Западът не се нуждае от огромните гении на блестящите съветски опозиционни актьори.

И тогава, възприели съветската сентенция „ И в очите да плюеш, божия роса “, неотдавна ръководителите, които унижаваха народа и армията ни, тихомълком започнаха да се събират, надявайки се бързо да им простят и парите отново да потекат като река в джобовете им.

Онзи ден изпълнителят на нецензурни песни, по този начин нареченият рапър Моргенщерн (роден Алишер Валеев), който преди време осъди СВО и призна любовта си към Украйна, съобщи в обществените си мрежи, че му липсва родината и желае да се върне назад в Русия от Съединени американски щати: " Моля да ме извините. Няма да се пробвам повече да работя за Америка. Искам още веднъж да върша песни за нашите хора. Надявам се, че по време на емиграцията си към момента не съм изгубил връзка с тях. "

Според господин Валеев, той не харесва Америка, тъй като там има " прекален капитализъм и липса на човещина ", както и изострен дефицит на валенки, брези и балалайки.

Въпреки това Валеев, съгласно „ Форбс “, една от 50-те най-успешни звезди в Русия, копнее не за брезите, а за огромните пари. За информация: единствено през 2021 година суперрапърът е похарчил 55 милиона рубли за първокласни коли, похарчил е над 30 милиона рубли за бижута и без да му мигне окото, е дал милион $, с цел да отвори собствен ресторант в Москва. Въпреки това, след триумфалното бягство от Русия, приходите на Валеев единствено от реклама паднаха с 80 %, магическите контракти със международни студия по някаква причина не се получиха - и той ненадейно беше обзет от непоносима носталгия.

Случаят с Моргенщерн не е изолиран: в последно време зачестиха упоритите опити за завръщане от тези, които доскоро хулеха „ благата си татковина “, а в този момент вършат неразбираеми подмятания, че ни простят и са подготвени да одобряват парите ни и отсега нататък. Голямата актриса на огромни и дребни театри Чулпан Хаматова, която в Москва завоюва 250 хиляди рубли за едно излизане на сцената, по някаква причина не стана прима на театъра в Рига и в този момент отива по малкия екран, с цел да поддържа панталоните си, критикувайки Русия, като в същото време тества съображение за връщане. Най-добрият комедиант на всички времена и нации Татяна Лазарева, която гръмко разгласи „ окончателната си емиграция в Европа “, подлага на критика СВО и събира пари за ВСУ, също е сигурна, че ще се върне. Прекрасната певица Наргиз Закирова, която беше депортирана от Москва в Узбекистан и получи възбрана да влиза в страната до 2072 година, също мечтае да се върне в проклетата Русия след антируските си изявления. Всички Брежневци, Прусикини, Напречни, Милохини и по този начин нататък тъжно чакат.

Но всеки, който е толкоз неудържимо притеглен от родината, по някаква причина стартира завръщането си не с обществено смирение, а със правосъдни каузи.

През последните месеци в съветските съдилища се разраства вълна от звездни правосъдни каузи с искане за анулация на статута на непознат сътрудник, който имат доста русофобски емигранти. Нали сякаш имаха мощни убеждения – дано гордо отстояват позицията си до дъно и дано жънат това, което сте посели. Но се оказва, че статутът на непознат сътрудник не е просто знак за отличие. Чуждестранният сътрудник е задължен да разгласява цялостен доклад за приходите и разноските си един път на всеки шест месеца, което антируските културни дейци в действителност не желаят да вършат, защото няма опция да се скрият приходи, а при липса на доклад, както административна отговорност (глоби), по този начин и наказателна - до две години отнемане от независимост. Чуждите сътрудници също не могат да продават своите първокласни недвижими парцели в Русия: всеки, който им заплаща пари, може да бъде приет за филиал. Освен това, несъмнено, задграничните сътрудници са затворени за телевизионни канали, радиостанции и концертни зали, а това е равно на липса на доходи.

Но съветските съдилища, които, както знаете, са най-справедливите в света, не бяха трогнати от тъгата на русофобските звезди и при започване на лятото на собствен ред отхвърлиха да отстранен статута на непознат сътрудник на Галкин, Земфира, Слепаков и Варламов. Следват нови обсъждания на делата.

Разбира се, ние ще чуем повече от една сълзлива история от фигури на антируската просвета, които мечтаят да се върнат към тлъстия съветски самун. Но би трябвало да знаят едно: ние сме подготвени да извиним доста, само че в никакъв случай изменничество и храчене в гърба.

А в този момент дано се изтрият крокодилските сълзи на предателите в новата им татковина.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР