Както първи ви съобщихме, 48-годишната Мирослава Михайлова е жената, която

...
Както първи ви съобщихме, 48-годишната Мирослава Михайлова е жената, която
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Нови снимки на Мирослава, тежко ранената с Трактора

Както първи ви съобщихме, 48-годишната Мирослава Михайлова е дамата, която бе простреляна по време на покушението против Алексей Петров през вчерашния ден.

Мирослава работи от няколко години в Правителствена болница и има дребен наследник. Детето обаче не е от Алексей Петров, настояват източници на Lupa.bg, а от нейна предходна връзка. Тежко ранената е физиотерапевт, планински лидер и сертифициран треньор по тенис. Жената е полагала грижи за Петров, след пострадване на крайници му. Тя се е движела с Алексей Петров по този маршрут всяка сряда.

В мрежата се появиха нови нейни фотоси, само че този път като брюнетка. Тя постоянно е сменяла имиджа си.

Мирослава е била контактна, преди да бъде сложена в медикаментозна кома, като е споделила, че е видяла мъж с маска, облечен в камуфлажни облекла, висок към 1,80 м.

След случая на Мирослава Михайлова са били осъществени две интервенции, а нощта е минала умерено. В момента е интубирана и е в схващане, само че не може да приказва. Директорът на болница „ Пирогов ” съобщи, че при дамата има защита и по думите му към този момент няма заплаха за живота й.

Днес се появи информация, че след покушението против Петров, Мирослава потърсила помощ от двама украинци - мъж и жена. Според показанията им те са вървели малко по-напред от тях и са чули звук в гората.

Припомняме, че предприемачът и някогашна барета Алексей Петров беше убит през вчерашния ден по време на разходка в гориста околност над столичния квартал " Драгалевци ".



Мирослава Михайлова на тенис корта

Убиецът е употребявал автомат, а това не е първия опит за неговото очистване. През годините е имало и други два опита. Според криминалисти и анализатори претекстът за закононарушението може да е прикрит в предишното му и да става дума за пари, възмездие или почистване на сметките.

Засега се работи по три версии за убийството на някогашната барета. Една от тях е присъединяване на Петров във образуването на настоящия кабинет и вероятността той да оглави още веднъж ДАНС. От държавното управление изрично отхвърлиха това да е правилно. Не е изключена и версията, че убийството е осъществено от близки от неговия кръг хора.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР