Както обещах, предадох на съд за престъплението “клевета поредните си

...
Както обещах, предадох на съд за престъплението “клевета поредните си
Коментари Харесай

Иван Гешев съди Никола Минчев и Рашков за клевета

" Както дадох обещание, предадох на съд за закононарушението “клевета ” следващите си клиенти - заместител ръководителя на Народното събрание Никола Минчев и някогашния министър на вътрешните работи, а в този момент народен представител Бойко Рашков. Надявам се, че напълно скоро още една сериозна сума ще отиде за подпомагането на децата в неравностойно състояние. Тези хора са толкоз " небогати ", че имат единствено пари. И единствено от това ги боли. "

Това споделя в своя позиция, изпратена до медиите, някогашният основен прокурор Иван Гешев. Той изяснява още:

" Съзнателно изчаках да отмине денят на гибелта на Апостола на българската независимост Васил Левски. Защото изпитвам позор в какво са трансформирали заветите му и какви хора разрешаваме да ръководят и унищожават България.Родината, за която той и хиляди други дадоха живота и кръвта си. “Дела трябват, а не думи ” - споделя Апостолът. А къде са в този момент делата в интерес на Отечеството? Няма ги. Има единствено думи, думи, думи... При това лъжливи. И зад тях прозират две неща - нагла кражба и национално изменничество.

Затова мисля, че е извънредно време да се върнем съм корените и традициите си, и да разпалим искрата на българската мощ и дух. А тях още ги има, макар че поставят всички старания да ги угасят. Аз обаче непрекъснато виждам тази мощ - при срещите си с хората в цялата страна. И по тази причина с сътрудниците ми от Граждански блок ще продължим. Защото мислим като Стамболов.
„ И за опашката на Дявола ще се хванем, само че ще изтеглим България. “
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР