Както много други семейство като тях, Десармес желаели по-бързо да

...
Както много други семейство като тях, Десармес желаели по-бързо да
Коментари Харесай

4 човека, които са попаднали на грешното място в грешното време – няколко пъти

Както доста други семейство като тях, Десармес желаели по-бързо да изоставен Хаити след земетресението на 12.01.2010. Пиер имал известни връзки и обезпечил билети за по-скорошен полет за фамилията си от Хаити до Сантяго, Чили. По-малко от месец по-късно, Сантяго е ударен от земетресение с магнитуд 8.8 по Рихтер. След всичко претърпяно, фамилията се усеща извънредно и споделя в медиите: „ Напуснахме родината си поради земетресение, а тук се случи същото “. За благополучие оттогава те живеят спокойно и несъмнено.

2. и 3. Джейсън и Джени Кейрнс-Лорънс

Джейсън и Джени са британска двойка, която претърпява по време на ваканциите си цели три случая в разнообразни места по света. Първото им странствуване е в Ню Йорк през 2001 година, когато стават очевидци на офанзивите от 11.09 против Световния търговски център. Оцелели след нещастието, те вземат решение да се насочат към място, на което съгласно тях е по-малко евентуално да преживеят нова терористична офанзива и се насочат към Лондон. Докато са там обаче, се случва атентата в Лондонското метро, където умират 52 души и са ранени 700. През 2008 година Джейсън и Джени вземат решение да посетят Мумбай, Индия. Те са там на 26.11, когато въоръжени мъже от пакистанска терористична формация нападат няколко забележителности и здания в града, убивайки 164 души.

Тъй като са били очевидци и на трите терористични набези, Джейсън и Джени съумяват да дадат своите описания на случилото се пред медиите. Джени споделя пред  „ The Telegraph ” в Индия, че не може да повярва по какъв начин след терористичния акт хората отваряли още веднъж магазините си на идващия ден. „ В Ню Йорк хората носеха страха от терора в очите си. В Лондон полицията изглеждаше по-изплашена от популацията “.

4. Остин Хач

Остин Хач оцелява след 2 разнообразни самолетни произшествия, при които умират петима членове от фамилията му. През 2003 година Остин оцелява от самолетна злополука, в която майка му, сестра му и брат му умират. Баща му, който е анестезиолог, ръководи самолета. През 2011 обаче, се случва същият случай. Пилотираният от татко му аероплан катастрофира, само че този път бащата и втората му брачна половинка умират. Остин още веднъж съумява да оцелее. Той е в кома в продължение на 8 седмици, само че по-късно съумява да се възвърне изцяло.

 

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР